nindalf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Arkadaslar evimde 2 pc bulunmakta ethernet ağı ile birbirlerine baglılar. Baglantım 256 cable. Şimdi sorun su, bazen ben ana makinaede wow oynarken 2. makinada net tamemen kesiliyor, birden hiçbir sey yapılamıyor bazen de kesilmiyor. Bunun nedenini anlayamadım. Eyer wow neti somuruyo desek en azından yavas bir baglantıya sahip olur 2. makina ama net hiç olmuyor.. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bizde 3 bilgisayar bağlı ama hiçbirşey olmuyor. bunun SADECE wow oynerken olduğundan emin misin?[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Evet sadecewow oynarken gerceklesiyor bu sorun ben network ayarlarında bir sorun oldugundan supheleniyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 firewall felan da mı gıcıklık yapmamış :D[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sadece wow oynarken yapiyosa, bu baglantinin tumunun kullanildigina isarettir. wow'un kullandi min dl 17kbps gibi bi sey. ama her an bu boyle devam etmiyo, bazi zamanlarda daha cok veri yollaniyo bazen daha az yollaniyo, bu da hizin yukselmesine sebep oluyo. netin kesildigini nerden anliyosun? msn offline oluyosa, bu msn'in veri yollamaya calisip yollayamamasindan dolayi olur. eh tum hizin kullaniliyosa diger bilgisayar herhangi bi sekilde cikis yapamiyosa takilir kalir zaten. bunun disinda gelisen bi olay varsa ayrintisiyla anlatirsan yaptigin testleri de yazarsan daha cok yardimci olabiliriz..[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Windows la dağıtıyorsanız böyle saçmalıklar yapabilior arasıra.. En azından SP1 öncesi XPler yapıordu. 98 ve NT ye hiç laf etmiorum bile zaten. Benim evimde de 3 bilg. var. 2 si Windows açıkken WoW oynadığında ( 3. bilg Linux o interneti dağıtıyor, zilyon tane de işlem yapıor arada ), iki WoW da da ortalama 250-350 latency ile hiç kasılmadan etmeden oynayabilioruz.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 iyi de öyle birşey olsa herkesde olur. bende öyle bir sorun olmadığı gibi diğer makineden deliler gibi dl de yapılabiliyor. benim wowda 1000 küsür ping oluyor ama işte mining vs kasarken sorun olmuyor.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Peki napim ben şimdi senaryo kurun bakem :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bunu internet kısmına yazsaydık.wow la pek bi alakası yok[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ya netlimiter kullanarak Wow.exe yi 14/3 olarak sınırlarım bu durumda 2. pc ye 16/3 kalıyor fakat hiçbir sey olmuyor baglantı yakalayamıyor makina..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Lorrotar, 09 Haziran 2005 21:01 tarihinde demiş ki: bunu internet kısmına yazsaydık.wow la pek bi alakası yok Wow oynayan kişilerin basına gelebilir diye dusundugum ıcın buraya actım fkt yoneticiler nasıl uygun gorurlerse oraya tasısınlar tabi..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar