Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Karanlıkta bir beden Sere serpe rüzgar Islak bir yagmur damlası Yalnız bır bisiklet gibi Toz tutmuş göz yuvaları Işığı sönmüş lamba misali Elleri kadranlaşmış Usulca bir mabet gibi Geçmeye korkulan Dar bir geçite e benzer ağzı İki dudağı eski bir köprü Usulca bir mabet gibi Ağır ağır inip kalkan bedeni Durmuş bir kara tren misali İstasyonu silik Yolcuları bitik ve yitik Gelmeyen bir biletçi Ve yüklenmeyen bavulların hıncı Yansımış yerde yatan silüetin çehresine! *! Son kez tetiğe bastığında kızın o masum gözleri yavaş yavaş mahmurlaşırken sokakta ayakta karaltılar icinde bir silüet ve yerde sereserpe yatan sarı saçları solmuş bir kız ceseti vardı...*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 uzun süre girmemiştim ben bu paticiğe ama hayatımdan en çok eksilen şey senin bu yazıların olmuş.[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 walla ben en çok dipnotları seviyorum[signature][hline]pandora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Kesinllikle dipnotlar TEŞEKLÜRLER FALLEN ANGEL[signature][hline][b]Sozlukte Villians :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar