Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 evet gördüğüm kad... ay dinlediim kadarıyla baya iisin bi kaç sıçış oldu o kadar onun dışında loop sevmiyom orda biraz baydım ama baya 2 kere fln koptum yani helal derim (: tt kulandın dimi ?[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Elbet kullandım :) Genelde Her yaz çalıyorum biyerlerde. Ahan şuanda olayın koptuğu yerdir. Tiesto - Flight 643 :D Trance'e giriyorum tekrar.Pop'ta iş yok.[signature][hline]Web Tasarım Hosting hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Monitör niyetine 5.1'in rear'lardan birini kullanıyorum. Çok komik yalnız ne durumda mix yapıyorum bi görseniz :D Traktor'le 2. günüm bide tuşları bilmiyorum,ayarda yapmadım acemilik var biraz traktorde.PCDJ olsaydı ulurmuştum şimdi,tek ritm kaçırmam pcdj'de.[signature][hline]Web Tasarım Hosting hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Umekten nağmeler döküyorum size :D[signature][hline]Web Tasarım Hosting hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 heh kaç kişi dinniyo pek göremiyom ama döktür döktür hatta coştur =)[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bizim hub'dan falan 7-8 kişi vardı sonra döküldü millet. belkide bi kısım kendini ciletlemeye falan gitmiştir :D Birazdan çıkcam yayından dinlediğiniz için teşekkür ederim Trance ve techno'cuları herakşam bekliyorum..[signature][hline]Web Tasarım Hosting hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 gelirik sen upla yeter ;)[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Aha buda merak edenler için bi resim.[signature][hline]Web TasarımHosting hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Eveet mix başladı herkesi davet ediyorum ;)[signature][hline]Web Tasarım Hosting hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ip aynimi?[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ip aynı ama trance'e girmedim daha ehe :)[signature][hline]Web Tasarım Hosting hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 mixe başlayınca haber ver dayanamadım daha fazla ;)[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ehehehe ;)[signature][hline]Web Tasarım Hosting hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Kaçırıyon acele et haeuah[signature][hline]Web Tasarım Hosting hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bitti ehe :)[signature][hline]Web Tasarım Hosting hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bende bi dinleyemedım yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hehe akşam girerim yine.[signature][hline]Web Tasarım Hosting hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mix başladı ;)[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 yine kacırdım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Evet :)[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Yayındayım arkadaşlar.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ee nasıl yayındasın ipni yaz bakiim eski ipde yok öle bişi dio =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Delikli nane,ip aynı işte. Yayındam çıktım ama film izliyecem kusura bakma giremem :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 dfhsadasd :tdown: :D[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Yaw yıne kacırdım offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar