dunno Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 eskitilmis kelimelerin golgesinde bir sair olma hevesi tasıyordu icinde. bir kibrit yaktı birden, ates gibi uctu fikirler, hayaller, asklar. yıkadı kelimeleri o boguk bıkkınlıklarından. yeni sayfalar acıyordu kendine ikide bir. onlar bile eskimisti sanki. yırttı kagıtları, kalemini boldu once ikiye, fark yaratmak istedi , uce boldu bu sefer. yazmadı kagıda, harfleri anlatan tuslara basmadı. gozlerini kapadı sadece. bıraktı kendini hissetmeye. kelimeleri yıkadı ama kullanmadı. kelimeler(le) degil duygular(da) vardı artık. once iki sonra uc duygu yasadı. ozledi ve istedi sonta buldu istegini. huzur.landı. sonra? hala kapalı. gozler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 İki nota arasındaki ılık ses gibi olmuş...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 simardim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 nası ya bisi anlamadım ? =o)[signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bende anlamadım zaten :P şaka şaka.. [signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< [Bu mesaj Zagg tarafından 07 Haziran 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 öncesi ve sonrası olmayan bişi bu şimdi anladım duyguların kesişmesini işte[signature][hline]pandora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar