swanmay Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 benim günlük hayatta yerli yersiz çok sık kullandıım bi kalıp bu. ama tabi ben bunun cıvkını çıkardım:) sizin ucunda ölüm yok ya diceiinis şeyler neler?hadi bakalım:)[signature][hline]~ Japanese ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 konu dışı yerine karalama defterine açmanın ucunda ölüm yok :)[signature][hline]arcane, 03 Şubat 2005 16:50 tarihinde demiş ki: geçen yaz hangi EA oyununu oynadığını biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swanmay Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: sir, 08 Haziran 2005 01:25 tarihinde demiş ki: hayat için diyorum bazen ama?asdasda ben genelde birisine çok önemli bişey söylemem gerektiğinde veya bi kalabalık önünde sahneye çıkacağım zamanlarda derim bunu, kendimi rahatlatmaya çalışırım, cesaretimi toplarım. kilit anlarda kullanırım yani. :)bak ben de çok sık yaparım bunu. birine, onun mutlaka bilmesi gerektiği ama o kişinin bilmemesi için bana sözwerdirilen bi konu karşısında kendimi tutup tutup soora da amaaan ucunda ölüm yok ya diyerekten başlarım dökülmeye:P:)[signature][hline]~ Japanese ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swanmay Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 walla ben N.Ş.A kesinlikle yapamıcaam bişiiyi yapardım. yani gider we ona ben sana aşıım derdim "ucun da ölüm yok ya" bu olsa gerek bakınız "kıyamete son 2 gün kaldı" :)[signature][hline]~ Japanese ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 istemeyipde yapmam gereken işler için kullanırım[signature][hline]kO yoQ artıK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 her durumda söylerim istemediğim bişeyle karşılaşınca,başrısız olunca,hata yapınca..çok söylenesi insanı rahatlatan bi cümle bu ama daha önce hiç böyle düşünmemiştim :)[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 walla ben de sölerim ama hemen ardından benimki de garip avuntusu da derim yani kastığım bi sürü şeyde sölediğim olur ama[signature][hline]pandora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar