Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 1 saat önce 333 mhz 256 ddr ram aldım.eve geldim taktım felan.bilgisayar şöyle 3 durum verdi bana 1- monitör açılmıyor.ışığı turuncuda kalıyor.hdd in ışığı sürekli yanıyor.dolayısıyla sanırım bilgisayar açılmıyor 2-bilgisayar açılıyor . 524 ram sayıyor .o ekrandan sonra windowsun altta çıkan beyaz yükleme çubuğundan sonra yeniden başlıyor bilgisayar. 3- 2. maddeden farkı ram saymıyor tahminim mhz leri farklı o yüzden çalışmıyor.önceki ram in üstünde göremedim mhz i.demin faturadan baktım 333mhz yazıyor ama emin değilim.aldığım ram de bozuk olabilir.bir fikri olan varsa memnun olacağım.şimdiden teşekkürler[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yeni rami tek başına dene ramlerin hızı, biri diğerinden yüksekse, düşük olanın hızında çalışır, 2side[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bozuk sanırım çalışmadı tek başına.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar