keyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 2 aylık bir kedim var yalnız kedi perdelerden korkuyor boyle bişey nasıl olmuş olabilir yani kediyi gercekten perdeyle falan dovdugum yok... peki neden perdelerden korksunki bir kedi yani :)[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kediyi nereden almıştın? birde hayırlı olsun :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:264/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kedinin geçmişi hakkında bilgi verirsen yardımcı olabiliriz.....komik gelmesin ciddiyim perde nasıl bişey.......düz saçaklı gibi........ayrıca bütün perdelerden mi korkuyor???????? [Bu mesaj scarab tarafından 07 Haziran 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 valaha perde sacaklı macaklı herhangi bir ozelliği yok normal düz bir perde sadece ondan korkuyor zaten ruzgar arkadan ufleyince bir kacısı var bir kediyi ancak bu kadar hızlı gorebilirisiniz. saol orc lord kedi sokak kedisi bir ev sahibi oldu 2 haftadır bakıyoruz şimdilerde yeni farkettim bu korkusunu bir çözümü varsa korkmamasının!?[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 geçmişinde perde veya ona benzeyen kumaş türü tarzında birşeyden etkilenmiş olabilir, tabi rüzgarda olabilir.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:264/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 2 aylıkyavru bir kedi.......sokaktan sahiplenmişsin......çocuk hayatında perde görmemiş.........rüzgar kuvvetli bir şekilde perdeyi fazla oynatıyorsa onun gözüne nasıl göründüğünü bir düşün........kocaman bir yaratık üzerine saldırıyor....... bir de perde havalandığında(bu olay ilk kez olduğunda,sen görmemişsindir büyük olasılıkla)onun için korkutucu olan bir ses(kırılan bir tabak,araba kornası gibi) duymuş ve bunu perdeyle bağdaştırmış olabilir.......eve iyice alışsın daha 2 hafta olmuş......perdenin korkulkacak bişey olmadığını zamanla öğrenir.........8 aylık gibi ergenlik çağına girer......hormon salgılamaya başlayınca cesaretini iyice kazanır......benimde 2 yaşında bir kedim var yavruyken yüksekten korkuyordu şaşkın 30 cm'den atlayamazdı......şimdi tırmanmadığı yer yok evde....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bir de korkup kaçtığında fazla telaşlı konuşma yanında.......perdenin yanına git onun görebileceği şekilde..... yumuşak bir ses tonuyla yanına çağır gelmezsede zorlama...... ayrıca evin kaçıncı katta yüksekteyse asağıya düşmekten filan korkuyor olabilir......perdenın onu aşağı itteceğini düşünüyordur belkide...... ayrıca......pencereden düşen kediler olabiliyor bunada dikkat etmek lazım....kedi bu düşmez diye düşünme....... birde perdeyi kaldırıp sadece rüzgardan korkup korkmadığınada bir bak............. [Bu mesaj scarab tarafından 08 Haziran 2005 03:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 scarb güzel yazıonda.......... yapmasan ............ 3 nokta yeter yazdığın yazıyı berbat gösteriyorda[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 alışkanlık olmuş bu vakitten sonra zor düzelir............ idare et artık sende............ayrıca konuyu dağıtmasak bence daha iyi olur.......................................................................................:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 benim odamda bir tane balkonum var hep acıktır telde yoktur ondan dolayı onu bir kere ben ranzadan attım nasıl bişeymiş yuksekten atlamak diye bir dahada hiç bir yerden atlayamaz oldu ondan dolayıda rahat rahat kapıyı acabiliyorum cunku gidiyr en dibine balkonun ve sadece asagıya bakıyor ve geri donuyor ama perdeyle eskiden bayagı bir oynardı herhangi bir sorunları yoktu yeni cıktı bu ondan dolayı cok sasırdım ben[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Onun o kaçış halindeki yaptığı paniği görmek isterdim :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: keyn, 08 Haziran 2005 09:56 tarihinde demiş ki: benim odamda bir tane balkonum var hep acıktır telde yoktur ondan dolayı onu bir kere ben ranzadan attım nasıl bişeymiş yuksekten atlamak diye bir dahada hiç bir yerden atlayamaz oldu sen kediyi iyi niyetinlede olsa bir yerlerden at......sonrada korkak oldu diye dert yan..............kusura bakma ama bunu kucağında oraya götürüp aşağıya bakmasını sağlayarakta yapabilirdin............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 perde o balkondayken dışarı doğru açılmış ve o da aşağıya düşeceğini sanarak korkmuş olabilir.......belkide tam aşağıya bakarken perde üzerine geldi?????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar