Moonlight Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 İlginç ve garip bir bölümdü... Danny'nin de maşallah, hiçbir ilişkide istikrarı yok... Bari 1-2 hafta daha götürseymiş Sam ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Nessa saçlarını topladığı zaman çok güzeldi.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ailecek hastasıyız.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 delindanın yanında nessa kimmiş hehe[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Gilean, 03 Aralık 2004 11:47 tarihinde demiş ki: delindanın yanında nessa kimmiş hehe delinda kimdir ya tipik "boyu kac" "yatak performansi" muhabbetleri yapan sari$in amerikan kizi ama nessa buram buram ingiliz aksaaniyla yakiyorr aaah ah[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Nessa+Düzsaç olayı bitiriyor saçı kıvırcıkken hiç dikkatimi çekmemişti ama düz saçla olayı bitiriyor hatun ultra seksi bişeye dönüşüyor çok enteresan . Bende enteresanım tabi bir saç haliyle itici bulluyorum diğeriyle mükemmel ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 oba Paris çıktı (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hey yarabbim ya kaçırdığım tek bölüm en bomba bölüm olur :/[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 üzülmeyin cumartesi tekrarı var paris hiltonun bu arada adam 6 milyon $ dolar koydu gitti kendisini terkeden sevgilisyle barıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 son 2 bölüm berbattı dizi güzel giden mantıklı tutarlı bi dizi olmaktan uzaklaşmaya başladı[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 evt son bölümler ii değil ama açığı güzel kızlar ve derin dekolteler ile kapatmaya çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 dublörmü öldü kendisimi anlayamadım[signature][hline]Tell me what did I do wrong To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 van dam[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Sam in yaptiği süperdi hehe (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 oh oh sam in yaptığına bak, al aklını başından adamın sonrada kelepçeleyip başkasını yolla ayıp walla cık cık cık[signature][hline]Tell me what did I do wrong To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yönetmenin hatun manyak ötesiydi:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 olsun sam bana onu yapsın razıyım ehueuhe[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 van dam konuşturdu karizmayı yalnız delinda sordu ya "bacak açma hareketini hala yapabiliyon mu" diye bi an yapacak diye umutlandım ı-ıh kasılır kalırdı heralde o yaşta lol[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 o hareketi hala çatir çatir yapabiliyordur sen rahat ol Cankiz.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yakinda danny patron olcak sanirim, ilk adimlar bu bolumde atildi. :) ayrica samin yaptigi felaketti ehe, adamin o sisman iceri girdikten sonraki durumunu tahmin bile etmek istemiyorum, dersem kusarim :p genel olarak hos bi bolumdu, van dami filan oldurdular iste ehe[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bence bi başka kötü bölümdü. ne oldu bu diziye yahu mis gibi diziydi.senaryolar dandikleşti iyice.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Truwan, 15 Aralık 2004 00:05 tarihinde demiş ki: o hareketi hala çatir çatir yapabiliyordur sen rahat ol Cankiz. hayrola hoca nası bu kadar eminsin ?! tanık oldun galiba yaptığına :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: arcane, 15 Aralık 2004 03:23 tarihinde demiş ki: bence bi başka kötü bölümdü. ne oldu bu diziye yahu mis gibi diziydi.senaryolar dandikleşti iyice. +1 kesinlikle dandik bi bölümdü. her zaman akıllı, mantıklı,yönetici karakterli bi kız olarak tanıtılan delinda, bu bölümde bir anda daldan dala konan oynak bi zengin kızı oluverdi.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 nasssı yani ?! delinda mı akıllı, mantıklı, yönetici karakterli bi kız ?! patronun kızı olan aynı delindadan bahsediyoruz di mi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 valla ben 5'inci bölümden beri izliyorum(groundhog summer'dı sanırım.) ordan beridir bende bıraktığı izlenim bu.gerçi arada bölüm kaçırdım kesinde yani yinede böyle bu kadar sahte bi kız değildi.akıllı mantıklıdan kastım zeki bi kızdı en azından. ha şey olarak yaramaz ve uslanmaz zaman zaman ahlaksız bi kız.kesinlikle bu kadar ucuz ve salak bi kız değildi.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar