Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Las vegas

Disappear

Öne çıkan mesajlar

said:
Gilean, 03 Aralık 2004 11:47 tarihinde demiş ki:
delindanın yanında nessa kimmiş hehe

delinda kimdir ya tipik "boyu kac" "yatak performansi" muhabbetleri yapan sari$in amerikan kizi ama nessa buram buram ingiliz aksaaniyla yakiyorr aaah ah[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

yakinda danny patron olcak sanirim, ilk adimlar bu bolumde atildi. :)

ayrica samin yaptigi felaketti ehe, adamin o sisman iceri girdikten sonraki durumunu tahmin bile etmek istemiyorum, dersem kusarim :p

genel olarak hos bi bolumdu, van dami filan oldurdular iste ehe[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 15 Aralık 2004 03:23 tarihinde demiş ki:
bence bi başka kötü bölümdü.

ne oldu bu diziye yahu mis gibi diziydi.senaryolar dandikleşti iyice.

+1 kesinlikle dandik bi bölümdü.

her zaman akıllı, mantıklı,yönetici karakterli bi kız olarak tanıtılan delinda, bu bölümde bir anda daldan dala konan oynak bi zengin kızı oluverdi.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben 5'inci bölümden beri izliyorum(groundhog summer'dı sanırım.) ordan beridir bende bıraktığı izlenim bu.gerçi arada bölüm kaçırdım kesinde yani yinede böyle bu kadar sahte bi kız değildi.akıllı mantıklıdan kastım zeki bi kızdı en azından.

ha şey olarak yaramaz ve uslanmaz zaman zaman ahlaksız bi kız.kesinlikle bu kadar ucuz ve salak bi kız değildi.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...