Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Las vegas

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
delindanın yanında nessa kimmiş hehe[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Mesaj tarihi:
said:
Gilean, 03 Aralık 2004 11:47 tarihinde demiş ki:
delindanın yanında nessa kimmiş hehe

delinda kimdir ya tipik "boyu kac" "yatak performansi" muhabbetleri yapan sari$in amerikan kizi ama nessa buram buram ingiliz aksaaniyla yakiyorr aaah ah[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
Nessa+Düzsaç olayı bitiriyor saçı kıvırcıkken hiç dikkatimi çekmemişti ama düz saçla olayı bitiriyor hatun ultra seksi bişeye dönüşüyor çok enteresan . Bende enteresanım tabi bir saç haliyle itici bulluyorum diğeriyle mükemmel ...
Mesaj tarihi:
son 2 bölüm berbattı dizi güzel giden mantıklı tutarlı bi dizi olmaktan uzaklaşmaya başladı[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Mesaj tarihi:
oh oh sam in yaptığına bak, al aklını başından adamın sonrada kelepçeleyip başkasını yolla
ayıp walla
cık cık cık[signature][hline]Tell me what did I do wrong To make you stay away so long
Mesaj tarihi:
olsun sam bana onu yapsın razıyım ehueuhe[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
van dam konuşturdu karizmayı
yalnız delinda sordu ya "bacak açma hareketini hala yapabiliyon mu" diye
bi an yapacak diye umutlandım ı-ıh kasılır kalırdı heralde o yaşta lol[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
o hareketi hala çatir çatir yapabiliyordur sen rahat ol Cankiz.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Mesaj tarihi:
yakinda danny patron olcak sanirim, ilk adimlar bu bolumde atildi. :)

ayrica samin yaptigi felaketti ehe, adamin o sisman iceri girdikten sonraki durumunu tahmin bile etmek istemiyorum, dersem kusarim :p

genel olarak hos bi bolumdu, van dami filan oldurdular iste ehe[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
bence bi başka kötü bölümdü.

ne oldu bu diziye yahu mis gibi diziydi.senaryolar dandikleşti iyice.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
mesela polymorph autocast ayarlanabilse
[/b]
Mesaj tarihi:
said:
Truwan, 15 Aralık 2004 00:05 tarihinde demiş ki:
o hareketi hala çatir çatir yapabiliyordur sen rahat ol Cankiz.

hayrola hoca nası bu kadar eminsin ?!
tanık oldun galiba yaptığına :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 15 Aralık 2004 03:23 tarihinde demiş ki:
bence bi başka kötü bölümdü.

ne oldu bu diziye yahu mis gibi diziydi.senaryolar dandikleşti iyice.

+1 kesinlikle dandik bi bölümdü.

her zaman akıllı, mantıklı,yönetici karakterli bi kız olarak tanıtılan delinda, bu bölümde bir anda daldan dala konan oynak bi zengin kızı oluverdi.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Mesaj tarihi:
nasssı yani ?!
delinda mı akıllı, mantıklı, yönetici karakterli bi kız ?!

patronun kızı olan aynı delindadan bahsediyoruz di mi[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
valla ben 5'inci bölümden beri izliyorum(groundhog summer'dı sanırım.) ordan beridir bende bıraktığı izlenim bu.gerçi arada bölüm kaçırdım kesinde yani yinede böyle bu kadar sahte bi kız değildi.akıllı mantıklıdan kastım zeki bi kızdı en azından.

ha şey olarak yaramaz ve uslanmaz zaman zaman ahlaksız bi kız.kesinlikle bu kadar ucuz ve salak bi kız değildi.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
  • Yeni Oluştur...