Disappear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 $imdi bakabildim oymu$ super $arki ya cok sagol rahan [signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 13 Eylül 2004 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ikinci bolum icin cok iyiydi dizi super gidiyo ozellikle son sahne ve Ed in karari feci etkiledi beni LONG LIVE CAMELOT! hehe[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 daha izlemeye fırsatım olmadı bu gece tekrarını izlicem. çok $ey kaçırdım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bende bekliyorum tekrari simdi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 sanirim az kişi izledi hehe okdar çok film vardiki (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 cok guzeldi eheh ed'e milletin merlin demesi falan =] dizi ciddi cok guzel gidiyo[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bitti az once. ed in sirri ne acaba. aman sormadim, sakin soylemesin kimse :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 demin izledim. ama ilk bolumu izlemediim icin biraz bosluklar var, karakterler oturmadi kafada gerci ama cok klise geldi bolumun konusu .. karakterler hos gibi en azindan esas oglan siritmio, sevdim onu; hatunlar hos falan. ama iste anca angel kadar izlerim, yapicak baska bise olmadikca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 lol dral bu arada şunu da söliyelim geçen haftaki bölümden yanlış anlamışız;greg danny'nin kardeşi demiştik şimdi danny bu bölümde o benim arkadaşımdı dedi ama sonra da babam onu benden daha iyi bir evlat olarak gördü gibi bişi söledi:) ben oyumu danny'nin arkadaşı olarak kullanıyoruım:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 oğlanla patronun kızı yatakta yakalandı patron önce adamı öldürcekti ama sonra adama damat gözüyle bakmaya başladı ilk bölümün özeti bu[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 eheh iyiymis, bizim esas oglan cakalligin yaninda bi de yuzsuz cikti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Ya çok saçma bir dizi bence çok fazla klişe var.İlk bölümdeki yakalama sahnesi falan acayip saçmaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 biri baska bi yerde soole demis, kliseleri bize geri sunucaklarsa ama iyi sunuyolarsa dizi izlenebilir ki kliselerin yani sira guzel seyler var, anlatim tarzindan kazaniyo dizi, atmosferden kazaniyo, mesela bu bolumdeki cift superdi tam bi tipik las vegas kuzusunu canlandiriyodu :) Greg Danny nin kan kardesi, Mary Greg ve Danny beraber buyumusler iste o kadar yakinlar birbirlerine, heralde Greg in aile gidince Danny nin babasi evlat edindi cocugu ya da gayriresmi olarak oglu yapti iste. [spo=ed in sirri]Bu bolumde soylendi cok az iste olmamasi gereken bi yerde olmus hede hodo o gizli operasyon yuzunden, ama daha fazla aciklanacagini sanmam, senator u feci patakladi Ed cunku hehe[/spo][signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hay da kaçırdık yani pöf ne zaman tekrarı bu hafta, 2 hafta kaçırmayayım bari. Hi daddy kısmı tanıtımda vardı bence süper bir kesitti hehe[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 las vegas ' ı seyir eylemeye başladığımdan beri içimdeki kumar oynama isteğini bastıramıyorum. gittim 50 milyonluk iddia oynadım yattı ama isteğim haala geçmedi[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 valla orda anca angel kadar izlerim o da yapicak baska bisey olmadikca demisimde, o msg dan itibaren 2sini de kacirmiorm sanirim eheha baya guzel dizi, james caan in hastasiyiz[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 güzel dizi hele o kontrol odasında yok yok oaranın hastası oldum bide bi önceki bölümde gördüğümüz güzelleri öteki bölümde niye göstermiyolar orda biraz sıkıntı var :) özellikle restoranda çalışan italyan bir kız vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 aehohhoh süfer bölümdü özellikle sonunda cok guldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Bu bölüm süperdi :D asıl adamış karambolde ufakda olsa iki kişi yedi üstüne birde Edi fena bozguna uğrattı.[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ewt ya cidden çok iidi bu bölüm bu ed in kızı da nası bi kızdır ya hem afet hem werişgen[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 O kızları nereden buluyorlar ya merak ediyorum, amerikalı mı hepsi[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 sam yönetir abi o dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Yeni yeni 2 -3 bolumunu falan izledim daha. COk begendim, ama Sali gunleri genelde kacirdigimdan Haftasonlari tekrarlari oluyo onlari yakalayabiliyorum...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 nikki cox tum diziye bedel valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ya bu esas oğlan ne kadar şanslı her bölümde güzel bir kız buluyo son bölüm aileyle izlenecek gibi değildi artık tekararını izleyecez saati uyarsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar