arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 çok güzel bölümdü, heyecanlı falan :D[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ed ve Danny biraz abarttılar sanki birbirlerine işaret verirken. :) Ama güzel bölümdü gerildik bol bol.[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bu bölüm şekildi helal olsun[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Benim sıralamam: 1. Delinda -> Moly Sims 2. Sam -> Vanessa Marcil 3. Nessa -> Marsha Thompson 4. Mary -> Nikki Cox Bu bölüm güzeldi gerçekten. Gene sürükleyici.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 en iyi bolumlerınde bırıydı las vegas ın.Bu arada nessa nın aksanı onu daha başka guzel yapıyor.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Walla kim nederse desin Sam'ı tek geçerim bu alemde Delindada süper. Nessa kimse laf atmasın saçlarını düzleştirince mükemmel oluyor :D. Walla hepsi ayrı güzel aslında sıralamak yanlış.[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bölüm gerçekten güzeldi ama sezon finaliymiş galiba o yüzden böle abanmışlar yani :D dünkü bölümden sora favorim sam oldu nikki cox 2'ye düştü 3'te nessa gelir, delinda'yı at sona[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Nessa uygun saçı ve uygun makyajı yapınca süper oluyor.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Nessa gerçekten super :d ama neden hepsini sıralıyoruzki hepsi birbirinden guzel değil mi :p[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hayır hepsi delindadan güzel bi kere[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 moly sims hepsinden güzel efem.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 baş rol oyuncuları manken gibi hatunlardan olan diziler hiç gerçekçi gelmiyo.. parayı tamamen amaç olarak gösteren amerika orta sınıfına hitab eden bi dizi[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 darkwing sanki yıllardı sınema eleştirmeni yapan biri gibi bir yorum yapmışsın ki bana gore soyledıklerın yanlış.Eglenceli bir dızı herkes ızleyebılır ayrıca bellı bır kesıme hıtap edıcek bır ozellık bulamadım ben.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Sıralama yapmak biraz zor gerçekten :) Nessanın kendine özgü bir havası var. Delinda sarışın (ben sarışıncıyım) Sam ise çok seksi. Mary ise hiçbir şey. Sadece o balon gibi göğüslerini gösteriyor. Başka bir olayı yok.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Mephinx, 02 Şubat 2005 15:13 tarihinde demiş ki: darkwing sanki yıllardı sınema eleştirmeni yapan biri gibi bir yorum yapmışsın ki bana gore soyledıklerın yanlış.Eglenceli bir dızı herkes ızleyebılır ayrıca bellı bır kesıme hıtap edıcek bır ozellık bulamadım ben. dediği doğru aslında darkwing in hiç de eleştirmen havasında olmamış, her mantıklı birey söleyebilir onu film aslında o kadar klişe bi havada yapılıyo ki izleyiciyi kandırmak için, işte bizim gibi amerikan hayatına aç gençleri de eğlence diye kandırıyolar kendilerini izlettiriyolar (aynı o.c. gibi ;) ) he bunu başarıyolar mı? eh sonuç ortada[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 su aralar ilgiyle izledigim dizilerden biri zaten kumarla ilgili seyler ilgimi ceker:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yok $ahsen o.c. izlicemi las vegas izlerim . cok kli$e degil aslinda sonucta ben las vegas'i [diziyi degil] cok sevdigim icin izliyorum birde dizi guzel geliyo bana kotu bir yani yok ama o.c. = kucuk emrah amerikada...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 güzel kapadılar sezonu pf şimdi 2. sezonu bekle[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: film aslında o kadar klişe bi havada yapılıyo ki izleyiciyi kandırmak için, işte bizim gibi amerikan hayatına aç gençleri de eğlence diye kandırıyolar kendilerini izlettiriyolar (aynı o.c. gibi ;) ) he bunu başarıyolar mı? eh sonuç ortada Sanırım ınsanların ızleyebılecegı kalıtede dızıler yapmakla ozentılıgın ne oldugunu karıştırmışsın hemde ciddi derecede.Ben ne amerıkan hayatına açım ne de onların yaşadığı zengınlığe fln.. Kendilerini izlettirmelerinin bana gore nedenı bazen komık bazen heyecanlı bazen duygusal olabılmesi.Yani kaliteli dizi yapabilmeler.Ayrıca coupling bir ingiliz dizisi ve onu da cok sevıyorum ne yani şimdi İngiliz kulturune bagımlı bır bırey mı oldum? Kişisel yorumlara bıreylerı katmayalım lutfen.Senın bahsettıgın daha aklı başına toplayamamış bir insan olabılır.Ama herkes oyle değil.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: MrMedia, 07 Şubat 2005 10:02 tarihinde demiş ki: güzel kapadılar sezonu pf şimdi 2. sezonu bekle nereye kapadilar? final yarin genç =) + sam den sasmam [signature][hline]Can u burn the fire and freeze the ice? I can [Bu mesaj rLx tarafından 07 Şubat 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultraaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Çok yapmacık gelio bana be oynayan herkes guzel,parası var,derdi tasası yok,zeki fln.Olaylar da aslında çok klişe yaratıcı olmayan olaylar ama teknolojiyle bi şekilde kapatıolar heycanlı hale getırıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 izledigim en guzel las vegas bolumu diyebilirim cok guzeldi bence hemen 2. sezonu bulmam lazim internetten[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Evet, Las Vegas da böylece bitti. Gerisi son baharda. Bence harika bir finaldi, hırsızlar / dolandırıcılar her zamanki gibi dayak yedi, paracıklar kurtuldu :) Yalnız Ed beni iki kez felç etti beni. 1) O herif ne hakla Ed Deline'a vurabildi! :hrr: (Ed'in arkasındaki müşterilerin Ed'i tutması süperdi ama :)) 2) O yaşlı moruğa nasıl para yedirdi ya cık cık cık. En büyük asker de bizim asker ayrıca! :-P Ama Danny'ye üzüldüm baya. Final amacına ulaştu yani[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar. [Bu mesaj Eraq tarafından 08 Şubat 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 güzel bölümdü gitti güzelim mary ayrıca mike'ın kameranın her geri sarışında gülmesi çok iyiydi ahah süper adam[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Eraq esasında o para hakkaten o yaşlı moruğun hakkı. İstese vermezdi ama o da biliyor onun hakkı olduğunu.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar