Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Las vegas

Disappear

Öne çıkan mesajlar

darkwing sanki yıllardı sınema eleştirmeni yapan biri gibi bir yorum yapmışsın ki bana gore soyledıklerın yanlış.Eglenceli bir dızı herkes ızleyebılır ayrıca bellı bır kesıme hıtap edıcek bır ozellık bulamadım ben.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephinx, 02 Şubat 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
darkwing sanki yıllardı sınema eleştirmeni yapan biri gibi bir yorum yapmışsın ki bana gore soyledıklerın yanlış.Eglenceli bir dızı herkes ızleyebılır ayrıca bellı bır kesıme hıtap edıcek bır ozellık bulamadım ben.

dediği doğru aslında darkwing in
hiç de eleştirmen havasında olmamış, her mantıklı birey söleyebilir onu

film aslında o kadar klişe bi havada yapılıyo ki izleyiciyi kandırmak için, işte bizim gibi amerikan hayatına aç gençleri de eğlence diye kandırıyolar kendilerini izlettiriyolar (aynı o.c. gibi ;) )

he bunu başarıyolar mı? eh sonuç ortada[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

yok $ahsen o.c. izlicemi las vegas izlerim .
cok kli$e degil aslinda sonucta ben las vegas'i [diziyi degil] cok sevdigim icin izliyorum birde dizi guzel geliyo bana kotu bir yani yok ama o.c. = kucuk emrah amerikada...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

said:

film aslında o kadar klişe bi havada yapılıyo ki izleyiciyi kandırmak için, işte bizim gibi amerikan hayatına aç gençleri de eğlence diye kandırıyolar kendilerini izlettiriyolar (aynı o.c. gibi ;) )

he bunu başarıyolar mı? eh sonuç ortada

Sanırım ınsanların ızleyebılecegı kalıtede dızıler yapmakla ozentılıgın ne oldugunu karıştırmışsın hemde ciddi derecede.Ben ne amerıkan hayatına açım ne de onların yaşadığı zengınlığe fln..

Kendilerini izlettirmelerinin bana gore nedenı bazen komık bazen heyecanlı bazen duygusal olabılmesi.Yani kaliteli dizi yapabilmeler.Ayrıca coupling bir ingiliz dizisi ve onu da cok sevıyorum ne yani şimdi İngiliz kulturune bagımlı bır bırey mı oldum?

Kişisel yorumlara bıreylerı katmayalım lutfen.Senın bahsettıgın daha aklı başına toplayamamış bir insan olabılır.Ama herkes oyle değil.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrMedia, 07 Şubat 2005 10:02 tarihinde demiş ki:
güzel kapadılar sezonu pf şimdi 2. sezonu bekle

nereye kapadilar? final yarin genç =)
+
sam den sasmam
[signature][hline]Can u burn the fire and freeze the ice?
I can

[Bu mesaj rLx tarafından 07 Şubat 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, Las Vegas da böylece bitti. Gerisi son baharda.
Bence harika bir finaldi, hırsızlar / dolandırıcılar her zamanki gibi dayak yedi, paracıklar kurtuldu :)
Yalnız Ed beni iki kez felç etti beni.
1) O herif ne hakla Ed Deline'a vurabildi! :hrr:
(Ed'in arkasındaki müşterilerin Ed'i tutması süperdi ama :))
2) O yaşlı moruğa nasıl para yedirdi ya cık cık cık.
En büyük asker de bizim asker ayrıca! :-P
Ama Danny'ye üzüldüm baya. Final amacına ulaştu yani[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar.

[Bu mesaj Eraq tarafından 08 Şubat 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...