Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bir haftadır subscription'umu açmaya çalışıyorum ama böle bir sorun çıkıyor. Credit card rejected, but due to system problems. Bu kart dolu olunca mı çıkar??[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hmm bu sorun bana da olmuştu. benimki ek karttı, yeni almıştım, bankaya telefon açıp hesabı açtırtmak gerekiyomuş. ben nasıl olsa ek karttır, esas kredi kartının hesabına yazıldığı için ayrıca telefon açıp kredi kartını açtırmaya gerek yoktur diye düşünüyodum, ama gerekliymiş. aynı nedenle olabilir seninki de[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Hangi bankanin kredi kartini kullaniyorsun.Ben Finans Bank kullaniyorum hiç bir sorun yaşamadim.Belkide internet,Yurt dışı için açtirman gerekiyor olabilir.Bilmeden sallama yanitlar olacaktir o yüzden bankanin müşteri hizmetlerini ara sen en iyisi.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ama eq2'yi iki hafta önce o kartla ödedim.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 alirken her kredi karti kabul edilir :P sen musteri hizmetlerinşi ara veya aramizda bankaci olan varmi :) babam bankaci soram bi ona :P [Bu mesaj Netcafe tarafından 09 Haziran 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kartın internet alışverişine kapalı ise soe parayı çekemiyor. bankanı ara onlar sistemden hatayı bulup sölüyorlar.[signature][hline]Tuman Lee Freedom Rebel Fighters in eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: veliaht34, 09 Haziran 2005 15:44 tarihinde demiş ki: kartın internet alışverişine kapalı ise soe parayı çekemiyor. bankanı ara onlar sistemden hatayı bulup sölüyorlar. yukarıyı okumadınmı adam 2 hafta önce aynı kartla internetten eq2 ye ödeme yapmış[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar