Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi kartı sorunsalı

Nimloth

Öne çıkan mesajlar

Bir haftadır subscription'umu açmaya çalışıyorum ama böle bir sorun çıkıyor. Credit card rejected, but due to system problems. Bu kart dolu olunca mı çıkar??[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right

Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bu sorun bana da olmuştu. benimki ek karttı, yeni almıştım, bankaya telefon açıp hesabı açtırtmak gerekiyomuş. ben nasıl olsa ek karttır, esas kredi kartının hesabına yazıldığı için ayrıca telefon açıp kredi kartını açtırmaya gerek yoktur diye düşünüyodum, ama gerekliymiş. aynı nedenle olabilir seninki de[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi bankanin kredi kartini kullaniyorsun.Ben Finans Bank kullaniyorum hiç bir sorun yaşamadim.Belkide internet,Yurt dışı için açtirman gerekiyor olabilir.Bilmeden sallama yanitlar olacaktir o yüzden bankanin müşteri hizmetlerini ara sen en iyisi.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

said:
veliaht34, 09 Haziran 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
kartın internet alışverişine kapalı ise soe parayı çekemiyor. bankanı ara onlar sistemden hatayı bulup sölüyorlar.

yukarıyı okumadınmı adam 2 hafta önce aynı kartla internetten eq2 ye ödeme yapmış[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...