requem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bu konser de kesinleşmiş. Official açıklama yakında !!! Efsane üstüne efsane !!!! :)
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 OHAAAAAAAAAAA!!!!!! GELİOM LAN nerde nerde nerde??? POİZENNNN holeyy Olm bu herifi cokı seviyorum yaAAA a NERDE :( link versene :(/[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 requem sen de bombaları patlatıosun yahu.İşallah doğrudur bu da :)[signature][hline]Still Goin' Wild !
requem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Eheh 3 Ağustos 2005'te gerçekleşecekmiş. Bu yaz tatile çıkmak HARAM ulan bize !!!!! :)
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 3 temmuz olsaymıuş keşke doom günüm ;P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
requem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ulen DORO, DREAM THEATER,IN FLAMES neyine yetmiyor ?? :)
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Hakkaten konserlerin olmadığı biara çıkmak lazım tatile.Temmuz'un ortalarına doğru.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 güzel haber[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
requem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Tarist ben Temmuz ortası da gidemem, 23 temmuz DEEP PURPLE!!! Ama tabi RR fest sonrası gidilebilir tatile.
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ehe evet Deep Purple'ı unuttum. 3 Temmuz'dan sonra çıkılır ya.5-15 temmuz gayet güzel ;)[signature][hline]Still Goin' Wild !
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 dvk işe yarıo[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hay amerikadayım ya[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Kesin geliom No more Mr Nice Guy!!! [signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 08 Haziran 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Nedir bu bereket ya rabbim, akın akın geliyor adamlar..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 requeme inanmayın[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Menkalinan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya deep puple kesinleşt,m, parkorman filan diyolardı???[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Evet,Deep Purple kesin. http://www.rockistanbul.org/Etkinlik.asp?EID=8[signature][hline]Still Goin' Wild !
Menkalinan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya bu arada hangisi oldunu hatırlamıyom ama alice cooper ın bu en son zaamanlarındaki konserini izlemiştim malesef amca baya bi yaşlanmış ve çökmüş tü en son hatırladım kadarıyla ses olarak filanda pek beyenmemiştim umarım o sadece kayıttan filan kaynaklanıyodur aksi taktirde hayellerim yıkılsın istemiyorum ben onu eski haliyle hatırlıyorum ve mümkünse hep öle kalsın... :( Bu arada deep purple ye kesin gitmek lazım ozaman ... dünya gözüyle bi görelim allah korusun bişey olur filan ... bu aralar çok deyerli yıldızlar birrer birer kayıyo malesef... :([signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
requem Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Rock n Roll tanrısı geliyor !!!!
Öne çıkan mesajlar