tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bu akşam babam benzin alırken başına gelmiş.. yemekte anlattı ben de pati kardeşlerimle paylaşıyım dedim.. efenim arabamızı pompanın önüne çekiyoruz. malum benzin kapağını açıp "fulle" diyoruz. o sırada arkamıza başka bi araba geliyor. sizin dalgınlığınızdan faydalanan pompacı arkanızdaki arabayı doldurmaya başlıyor. bunu farkettiğinizde pompacı bir bahane üretiyor ve işine devam ediyor. daha sonra pompa sizin arabanıza tekrar geliyor ama "sıfırlanmıyor" işlem sonucunda 40 litre benzin alan arabanıza 59 litre benzin konmuş oluyor ve karşılığı olan ücret isteniyor. eh sizde bu halde ne yapıyorsunuz? başkası olsa tekme tokat dalar belki... babamın farkettiğini anlayan pompacı 40 litrelik ver abi sen diyor olayda orda kapanıyor.. gibi.. aman arkadaşlar dikkat edin... olay fulyada championun karşısındaki shell benzin istasyonunda oluyor. ordan almayın benzin.[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Baban iyi olay çıkartmamış helal olsun.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sabah bana sinirlenip desarj olmuştu o yüzden çıkartmamıştır :D[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bu sebepten napıyoruz, inip arabadan benzinin başında dikilip dolan litrelere bakıyoruz, arabamızın kaç litrelik depoya sahip olduğunu ve ne kadar tükettiğini hesaplıyoruz (Bkz. şekil a, 306nın 60lt deposu var ve genelde kırmızı yandığında 6-8 litre benzin kalır depoda, kısaca fulle dediğinde 52-54lt benzin alabilir). Adamın başında dikilip muhabbet de koyarsanız zaten arkadan araba yanaşması olayı olmaz. Bir de arabadan inerken ağır davranıp, depo kapağını açmadan önce gerinme pozu atarak, pompanın sayacı dolu mu boş mu kontrol ediyoruz. Son olarak bir benzinci belleyip oradan benzin alıyoruz, oradakilerle ahbap oluyoruz. Öğrendiğim kadarıyla, benzin tankerle taşınıp depolara konduktan sonra belli bir süre dinlendirilmesi lazımmış. Oradaki kardeşler böyle durumlardan sizi haberdar ediyorlar mesela. Pompacılarla kavga çıkartırken de kaçacak şekilde olun, olaya bir anda 5-10 tanesi müdahale edebilir.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bu arada araba içinde birisi varsa bile kapıları kitlemeyi ve içindeki değerli eşyaları görünür bi şekilde bırakmamayı unutmayın[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
StiF Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Tek kelime... "BOŞALT" Not:Tarafımdan denenip onaylanmıştır....[signature][hline].Only God Will Judge Me.
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Yer- Istanbul bostancı köprüsüne doğru giderken (kadıköyden dönüş şeridi) Shell istasyonu. Alınan benzin - 40 litre Yol Bilgisayarının Gösterdiği benzin - 27 (7 kalan) litre Benzinciye sorulan soru - Arkadaşım sen diyosun 40, araba gösteriyor 20 eklenmiş ne dersin buna. görevli - Yol bilgisyarı bozuktur. Arkadaşımın Cevabı - Yok bozuk felan değil bu araba yeni daha, siz adam mı kazıklıyosunuz bide üstünegelmiş bilgisayar bozuktur diye akıllılık yapıyosunuz. Görevli - Abi bi sorununuz varsa ben muhattabı değilim sadece işimi yapıyorum. Sonuç - Bilgisayar bozuk değil, pompa göstergesinde hata var. O hata sonucunda ne oldu bilmiyorum ankara ya yerleşme dolayısıyla bilmiyorum :D[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: StiF, 08 Haziran 2005 18:20 tarihinde demiş ki: Tek kelime... "BOŞALT" Not:Tarafımdan denenip onaylanmıştır.... Hahaha doldur bo$alt doldur bo$alt doldur bo$alt :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<<
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 aslında böyle yamuk yapan, dolandırıcılık yapmaya çalışan benzin istasyonları nereler var herkes yazsın başından geçeni almayalım birdaha, güzel olur. bendeh aznedar da meydana giderken petrol ofisi ( sanırım buydu, gerçi başka yok orda) benzin almıştım, zamanında benzine birşeyler karıştırmışlar motor teklemeye başladıydı servise götürüp temizletmiştik içini[signature][hline]G3NK
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Şöyle bir threadde de en iyi benzinin nerede olduğundan başlayıp benzin dolandırıcılığına geçmiştik. Ben Çobançeşme Opet ten almaya karar verdim hep oradan alcam. Zaten UltraEuroDiesel almak için fazla seçeneğim yok Total ve Opette var.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konum: İçerenköy, Kozyatağı Carrefour'un hemen arkası, Hal duvarını takip ederekten orada bulunan Petrol Ofisi. Candır ciğerdir, hiç daha problem yaşatmadılar, ben hep oradan alıyorum. Yeditepelilerin yolu üzerinde, onlara da tavsiye ederim. Araba yıkatacaksanız hemen yanında Sonaxçı da mevcut. Ben babamın önceden deneyerek aldığı yerlerden aldığım için daha problem yaşamadım. Şehirlerarası giderken Afyon'un orada bir Petrol Ofisi vardı, az daha arabayı Bodrum'a hediye etmemiz gerekiyordu. Ama hangisi bilemiyorum, zira orada üç tane mi ne Petrol Ofisi var yolüstü.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Öne çıkan mesajlar