Daniel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Pelerinli clan ne demek hep duyuyorum bi ögrenemedim ..?[signature][hline]Name:Quetahhian Lvl:22 Clan:TurkishArmy Rank:Leader Nation:El Morad Job:Mage Race:Male El Moradia Server:Ares
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 pelerin yani cape takan clan demektir bu clanın üyeleri ezik bile olsalr pelerin takabilmektedirler....
Und3rtak4rs Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 pelerinli clan demek:artis clan demek gibi bişe pelerin alınca cok kişi tanıyorum artis olan.ama şekil oluyosun:D[signature][hline]Name:Und3rt4k3rs Server:beramus LvL:6xxx paladin class:healer/holy Clan:Payback ####NOTICE :CAREFUL Und3rt4k3rs is here####
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Pelerin nasil alabilirim ve clanımı nasıl pelerinli clan yapabilirim ?[signature][hline]Name:Quetahhian Lvl:22 Clan:TurkishArmy Rank:Leader Nation:El Morad Job:Mage Race:Male El Moradia Server:Ares
Solinari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 PARA PARA PARA HERSEY PARA :D[signature][hline]Mail | Msn
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Solinari, 09 Haziran 2005 14:27 tarihinde demiş ki: PARA PARA PARA HERSEY PARA :D +np lazıms!!!!
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yada pelerinli bi clanda anlaşçan onlar sizi alt clan olarak alcaklar ;)[signature][hline]Name: CaNNi ------------ AbuzErliBaklava lvl: 55++----------------- 33 Class: Rogue-Assassin-- paper mage Race: El Morad---------- el morad Server: Beramus---------beramus
Öne çıkan mesajlar