Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Selam beyler Sizce battlegrounds nasil olmus artilari ve eksileri ne? Nelerin degismesini istersiniz...[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 öbür konuya yazdık, oradan okuyabilirsin ;)[signature][hline]nova cone snap nova cone uptıs caktıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bir girebilsem....[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bence asıl başlık bu amana kadar kasılan pvp ler boşamıydı olmalı :) dün 3 set oynadım warsong da 70 kill 4500 puan almısız max 1 saat sürmüstür buda. düsünün artık sıralamaları herkes cosucak herkes kasıcakta kasıcak artık :)[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bencede omen bu zamana kadar item herine honor kasanlara yazık oldu dün 400 civarı kille 7000 cp aldım bide bi şeye sinir oldum korrak görevinin itemleri arasında nie Shaman için bi silah yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 olsa bile düzgün birşey koyacaklarını sanmam.aşşalarda biyerde reward topici vardı orda sağlam itemlar var[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bence surekli acik olmasi cok kotu . daha cok toprak ele gecirme vs gibi event tarzi konulara malzeme olabilecek bir sey . contested territorylerden bolge kapmak icin olabilir belki oyle seyler . bazi contestedlarda quest yapmak cok zor olabiliyor 2 taraf icinde . bg de ara sira yapilacak kapismalarla kendi bolgemize toprak ekleyebilsek , orda questleri daha kolay yapabilsek gencler daha kolay lvl alsa vs . aslinda wow un alacak cok yolu var . hersey pvp ya da quest kasmak . hadi questler neysede pvp zaten mantiksiz ve zevksiz . bu oyunun cok ilginc ve orjinal fikirlere ihtiyaci var . zamanla olur ama blizzard oyuncularin dusuncelerine onem veren bir firma[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 insignia alırken yanında bana gelen 2 silver beni çok mutlu ediyor[signature][hline]valandil ownz j0o! yes,of course i have plenty of coins you homeless funk WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bence herşeyi zamanla vericekler çünkü kullanıcıları bu oyunda tutmaya çalışıyolar piyasada rakip çok mesela ilerde BG ler için araçlar (tank,top) gelcek yada şu an oyunda işe yaramayan bir sürü ıvır zıvır var mesela azsharadaki büyük kapı tanarisdeki uldum gibi birde ashenvale da grom'un mezarının orda (demonfall canyon galiba) 2 kılıç var bayaa bi büyük ve havada asılı duruyolar onların ne olduğunu bilen varmı ?[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 işte o zaman gandalf nickliler türer.[signature][hline]valandil ownz j0o! yes,of course i have plenty of coins you homeless funk WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar