Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 evet lvl 33 ken vibro knuckler sertifikası alıyosun sonra gidip vibro knuckler alıyosun sonrada speed slice ı bastınmı tamam[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yalnız bnim bahsettigim damagelar vibro knuckler ileydi.. o zamn bnde mi bi sorn war :([signature][hline]Othmobast Orz'wase Master Brawler, Teras kasi master, novive fencer&pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 heauuaeıhuhuash wzrrrrrrrrrrr[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 vibron kötüdür...[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ytr yaa nedir bu newbie kazıklama hewesi kardesim? adam cok ii die 50k aldı bu knuclers icin, siz de kotu diosunuz. ulan bana onları satan adamı bulmazsam simdi (hos adını fln bilmiorm ama :P )..[signature][hline]Othmobast Orz'wase Master Brawler, Teras kasi master, novive fencer&pikeman [Bu mesaj nuwanda89 tarafından 09 Haziran 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ben 20k ya aldım master değilim 1000 küsür wuryom :D:D[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar