Dux Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sadece konsol oyunları bulunan bir torrent sitesi üye olun derim eski yeni çok sağlam bir arşivi var ps2 konusunda...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 god of war 'ın torrenti yok :=)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Fazla seeder yok. Hatta downloader bile yok :p[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ben rahat rahat çekiyorum seedera bakmayın iyi yolluyolar.=) ama god of war konusunda bi şey diyemeyecem upload ederler belki benim o kadar hoşuma gitmedi torrentbytes dan zamanında çekmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 nasıl rahat çekiyorsun rahat çekmen için seedlerin leechlerden fazla olması gerekmiyor mu ?[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 dosyaların adlarının yanlarında kaç kb ile sniyede çekebileceğin yuzıyor.seederları iyi yolluyor 3 kişiden(bende 256adsl var) 19-20kbs arası çekebiliyorum.eski aradığım her oyunu buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar