mutos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Kemer-Beldibine giden arkadaslar varmıdır acep?:) ilk defa gittim WRC icin.Ve buyulendim torosların esiginde kurulan duzeni.Oteller,barlar,kafeler vs vs muthis bi yer. Ayrıca ilgimi ceken yerli turistin fazla olmayısı.Sahile indigimde herhalde sırf yerli turist bizlerdik diye kaldık:). Rusların ulkemizde en cok oldugu yerlerden biri de olabilir aslında, bi suru dukkan da rusca yazılar gordum 7 den 77 ye herkes rusca bilio. ileride yasanacak bi yer diye dusunuoruum artık:).[signature][hline]icq ¶ msn [Bu mesaj mutos tarafından 07 Haziran 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Razu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 butun yaz oralardayım güzel yer gercekten hem kemere hem antalya'ya yakın olmasıda avantajı diyebılırız beldibi'nın[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste [Bu mesaj Razu tarafından 09 Haziran 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
mutos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kemer den sanırım daha cok ilgi goruo,beldibi. arası 15 dkk idi yanlıs hatırlamıosam. antalya belediyesi tum sahiller aynı sekilde yapmıs sanırım:)).sahil yoluna yol+bar+kafe dokturmusler :)[signature][hline]icq ¶ msn
Öne çıkan mesajlar