Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Beyler bayanlar, Ben uzun suredir Win ME kullanıcısıyımdır. Daha onceleri Win98 kullanırdım. Şu anda netten herhangi bi serverda Ultima oynamaya çalışınca değişen sürelerde bilgisayar kitlenip kalıyor. Bu oyuna basladıktan 5dk sorada olabilir 15dk sorada olabilir. Aynı hdd le baska bir bilgisayarda oynadıgım zaman ise aynı problem olmuyor. 2 bilgisayarın sistemlerini yazacağım. 1- P4 1.5k 2x 256mb SD-RAM 8gb hdd kablo internet bagantısı geforce2 400mx 2- p3 500 2x 256mb ram 8gb hdd dial-up internet baglantısı geforce2 400mx sizce problem neyden kaynaklanıo olabilir? 1. bilgisayara 20gb lık hdd takıp format attım ve onada ultimayı yukledim ama genede takılıyor. Benim dusucem internet baglantısından diye, cunku bilgisayarlar arasındaki tek fark neredeyse internet baglantısı. Ne yapmamı onerirsiniz?[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... [Bu mesaj Sintisyzer tarafından 18 June 2003 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 1- P4 1.5k 2x 256mb SD-RAM 8gb hdd kablo internet bagantısı geforce2 400mx 2- p3 500 2x 512mb ram 8gb hdd dial-up internet baglantısı geforce2 400mx bu iki bilgisayar arasındaki tek fark internet bağlantısımı?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 neredeyse yazıo orda ve pentium farkının etkileyecegini hic sanmıyorum cunku daha once de kabloyla birlikte p3 lu makinada problemsiz oynuyodum[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 abi ikisi arasında 512 mb kadar ram,bide 1 GHz kadar bi işlemci farkı var.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ram farkı yok yanlsı yazdım 2 sinde de aynı ram var[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 1ghz fark var ama 1. de takılıo oyun 2. de takılmıo[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 aşırı ısınmadan dolayı kilitleniyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 yahu bi ultima nekadar ısındırır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 XP'nin gösterdiğine göre client version 4.0.0b 41 mb ram ve %98 cpu kullanıo. Bayağı kullanıo cpu'yu yani. Senin sorunun ramlardanda olabilir. İki makinanın ramları aynı deil. Tekinde ufak bi tıkanma olsa kitlenir makina. Kitlenme vakalarında önce ekran kartı sonra ramlardan korkcaksın.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yok ya ikisinin ramide aynı yanlıs yazıdm. 2sinde de 512 var[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yahu daoc oynuyorum black&white oynuyorum bisi olmuo bi ultima mı kitlicek?[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar