SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yok yok ben hazırlıkta fazla yattım sonumu hiç iyi görmüyorum gelecek sene için şimdiden çalışmaya başlayayim[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ben 2 dönem yattım ortalama diye bir şey kalmadı. Artık çalışmak lazım. (Hep böyle derim eeh)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Rezalet geçti.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 geçmiyor ki ... ... .. .... (küfretmiyim ayıp) 15ine kdr var. ne biçim lise bu ya ben ders çalışmalıyken niye bunları yazmaktayım ki hem sonra. pfff.[signature][hline]And yes I'll have no more dreams to defend. So.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Lise'de final olmaz.[signature][hline]g3nk.
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 14 ders alıyorum. 12si kaldı var mı daha beteri :D:D[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
dunno Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bazı liseler uyuzluktan midir bilinmez final yaparlar... kısın yine neyse de.. kar kıs zaten sokaklara atasın gelmio kendini o kadar ama yazın tum festler baslamis, sıcaklar gelmis, arkadasların nispet yaparken calısmak insanı nefret ettirir okulundan
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bizim daha p.tesi başlıycak bakalım 2 hafta sürcek finaller.napçaz bakalım[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
toggiee Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 şu anda annem hala söyleniyo mutfakta....[signature][hline]Düm teka düm tek
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 amaaan kalan dersler olsun be boşverin. en iyisi bütün sene yatıp son anda bütlerden yıtmaktır bence. netekim ben öyle yapıcam. son iki sınavım kaldı ondan sonra gelsin bütler ohhh.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 3 ders cc geldı olmaz ki ne biçim okul bu[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Venator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Matematik bolumunde nefret ediyorum... Matematik bolumunde nefret ediyorum... Matematik bolumunde nefret ediyorum... Lineer cebirden daha cok nefret ediyorum! Adamlar butun finali son konu uzerinden yaptılar, essek gibi zordu. Bi tane de 8 puanlık kek soru vardı herkes cozdu, kitabın gerisinden bi tane bile soru koymadılar ya. O kadar calısmıstım da son konudan cok gelmez diye guvenmistim. Neyse en azından 8 puanım var hehe CCyi alıp geceyim mutlu olucam =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ha bi de en kötü olay çaneğrisi olmamasıdır. Bütün sınıf sıçtı sınavdan 35 alıp geçeyim diyemiyorsun bizde. finalden 50 altı alan kalıyor.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Çaneğrisi de afedersin ayrı bok. Bütün sene boyunca ne alacağını bilemiyorsun Curvun 20 üstündesin. Söylentiler dolaşır sonra Curve e C+ verecekler hödö hödö diye. Sonra harf notunu görüyorsun bir tek[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Yellow_Sc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 9 ders aldım 6 tane ff var 1 cb 2 cc..ortalamam 1.59 oldu..ahh ah..[signature][hline]dertler tasalar bok gibidir sifonu çekersin biter gider
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 valla bence çan eğrisi daha iyi, tamam sınıf güzel yapınca yüksek almak zorundasın ama sınıf toptan batırdığı zaman geçme şansın artıyor. Mesela bizim sistemde mattan düşük alsan yüksek almak sorundasın, vize de 100 alsan bile finalde en az 50 almak zorundasın geçmek için.Çaneğrisi olsa 35 e incek bu :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 var diye avaz avaz barıcam şimdide okula gitcem[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
TiReSiAs Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bütün sene kapak açmadımi finaller rezsalet geçti doğal olarak, 2 dersten çaktım.. (özel üni. olnca koyuyo beah) 1.91 ortalama... :([signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme)
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Kocaelinin mükemmel sistemi : Diyelim ki bir dersten kaldınız (olabilir insanlık hali) Mantıken ne yaparsınız ? Bütünlemeye girersiniz geçerseniz ne mutlu geçemezseniz yaz okuluna devam edersiniz veya altta bırakırsınız . Bizde ise biraz farklı bir olay iki ucu boklu değnek sistemini uygulayan üniversite senatosu diyor ki "Ey öğrenci bir dersten kalırsan ya bütünlemeye girersin ya yaz okuluna ikisine aynı anda giremezsin . Bir de biraz sadistiz vize-final ortalaman 30'un altındaysa bütünlemeye bile giremezsin . Gelirsin paşa paşa yaz okuluna , bir de sanıyorsun ki böyle bir ayrım olunca yaz okulunda kesin geçiyorsun değil mi ? Yoo öyle bir şey de yok , yine kalabilirsin . Yaz okuluna başvurma süresi diye de bir olay koyduk erkenden seçeme zamanında ortada kal diye çok mutluyuz oh bizde okumak zor kardeşim!" Tabi biz işimizi bunlara bırakmadan geçmeye çalışıyoruz ama zor 2 final kaldı hayırlısı bakalım .[signature][hline]MaXi... [Bu mesaj maxigenous tarafından 08 Haziran 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 4 final atlattım, 3 tane kaldı. Her seferinde "Abi kesin kalıcam ya bırak tamam..." diyordum ama sınav vakti yapabildiğimi görünce çok seviniyordum. Ama en son sınav pek beklediğim gibi geçmedi... Şimdi ise en erken sınavım yarın saat 3'de. Ve ben WOW'un en son patch'ini çekiyorum :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ewet finalleriminm hepsini geçtim ...Çok mutluyum darısı başınıza:P:PP :tebrikz:[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya türkçe finali war şimdi o neyse de , bütteki sayısalları napacam onları düşünüyorum. Keşke halkla ilişkiler okusaydım :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bizim finaller bitti yaz okulu başlıyo[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Joker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 valla ben okula gidip ders girmedim özel okul malüm ortam güzel... muhabbet fln, bide bil. müh. oldugum için zaten bildiğim konular genelde geçicek kdr yaptım butun sınavları bitek mat fizik biraz gıcık onuda bi şekilde verioz anlıcanız işler tıkırında :)
elma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 biz her 1. ve 2. dönemde ayda bir , bir hafta sınav haftası oluyoruz . 6 sınav -(1ay geçer) - 6 sınav (1ay geçer) -11 sınav(okul biter)[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
Öne çıkan mesajlar