montezaus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: arian, 07 Haziran 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Bu liste amatör gruplar değil sadece türkiyedeki rock-metal grupları ki üsteki açıklamada da yazıyordu bu. bahsettiğim olay başlık içindi, listen için değil, zaten özel olarak bu listenin tartışıldığı bi başlık da değil. listene de baktım da, replikas ile şaşkın bakkal eksik, katkımız bulunsun bir iki[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 abea abicim tek geçerim, ne yapın edin dinleyin abea-crimson lady'yi[signature][hline]Your Ad Here!
Venator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Replikas cok da amator degil ki =)
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ayrıca burda amatör gruptan kasıt isim yapmamış grup olmuş bence, çünkü cok profosyonel adamlarda var bi ruj, abea gibi gruplar hakkaten işinin hakkını vererek yapan adamlar. Ayrıca o listeyi hazırlayanı esefle kınıyorum, rtn ye bile cıkan self torture'u nasıl yazmazlar listeye lan!!![signature][hline]Your Ad Here!
Slider Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Repartuar Kopekleride cok eski grup ya adamlar heryerde caliyor. Bunlarda pek amator sayilmaz yani.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
obacan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Destek vermek istiyosanız şimdi şöle bişey yapabiliriz: Tüm paticik herkez vercem banka hesabına 10m yatırabilir böylece baterimi daha kolay alırım çalışır hemen konserlere başlarız işte destek :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Bi konuda chiptechin attığı msgın altında şu yazıyordu; [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından ayar verme sebebiyle değiştirilmiştir]
metalcan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 öle bi ey olursa abe bizde yardım edin bizde amatör grubuz yeni yeni izmir'de ünlenmeye başladık..:D
Öne çıkan mesajlar