Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablo net'e neler oluyor?

finch

Öne çıkan mesajlar

Telefonla servisi arayın eve felan gelmeden halledebiliyorlar-sinyallerle ilgili bi' sorun varsa -yalnız seri numarasını mı ne istiyolar modemin-.-Ankara'dayım(Y.Ayrancı)-Arada bi' sorun çıkarıyodu yine geçenlerde, modemin fişini çekip takarak idare ediyordum şu aralar ise pek bi' sorun yok.[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.

[Bu mesaj Cd- tarafından 09 Haziran 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cd-, 09 Haziran 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
Telefonla servisi arayın eve felan gelmeden halledebiliyorlar-sinyallerle ilgili bi' sorun varsa

Hayır. Sinyal sorunu için adam yolluyorlar
Sinyal sorunu senın bınandakı kablo tv kutusundaki değerlerle ilgili birşey onların düşmesi sorun yaratıyor genelde. Adam yollayıp aşagıdan ayarlıyorlar bu tur durumlarda

Bunada sinyal problemi deniyo hatta[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim sorunumu gelmeden düzeltmişlerdi hatta baya bi' hayret etmiştim yani telekomun böyle bir şeyi yapabilmesine...Her neyse sinyal problemi veya başka bir şey yani ordan da halledebiliyorlar eğer halledebilinecek bir sorunsa.[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...