finch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 arkadaşlar benim 2 haftadır sürekli netim gidiyor var mı cable kullanan sorun ne olabilir?[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith The Saga Is Complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 neredesin hangi bölgedesin onlarıda yazsaydın Ben izmir/bostanlı tarafındayım bi sorun yok. Bu arada senden kaynaklanan bi sorunda olabilir, aramadınmı hiç kabloneti?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheMask Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 arkadaşım eskiden bendede oluyordu bu sorun sinyal seviyesini ayarladılar sorun kalmadı. ama bunu buluncaya kadar ana kablonet kusutusunu bile degistirdiler (sokakdaki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ben ankara'dayım aradım geldiler baktılar bir sorun göremediler biz dışardan halletçez dediler. ama ne zaman uo falan oynamya çalişsam patlıyo :D[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith The Saga Is Complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Telefonla servisi arayın eve felan gelmeden halledebiliyorlar-sinyallerle ilgili bi' sorun varsa -yalnız seri numarasını mı ne istiyolar modemin-.-Ankara'dayım(Y.Ayrancı)-Arada bi' sorun çıkarıyodu yine geçenlerde, modemin fişini çekip takarak idare ediyordum şu aralar ise pek bi' sorun yok.[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 09 Haziran 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ne zaman arasam servis gonderiyolar hic telefonla bir islem yapamadik su ana kadar :)[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith The Saga Is Complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Cd-, 09 Haziran 2005 01:18 tarihinde demiş ki: Telefonla servisi arayın eve felan gelmeden halledebiliyorlar-sinyallerle ilgili bi' sorun varsa Hayır. Sinyal sorunu için adam yolluyorlar Sinyal sorunu senın bınandakı kablo tv kutusundaki değerlerle ilgili birşey onların düşmesi sorun yaratıyor genelde. Adam yollayıp aşagıdan ayarlıyorlar bu tur durumlarda Bunada sinyal problemi deniyo hatta[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 paranı ödemediysen öyle kesip kesip duruyorlar,banada olmuştu ama vericiyle ilgili bir sorun varmış 1 hafta boyu uğraştılar tüm bahçelinin vericisinde sorun varmış düzelttiler.[signature][hline]shinsetsu desu.. Satılık wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Benim sorunumu gelmeden düzeltmişlerdi hatta baya bi' hayret etmiştim yani telekomun böyle bir şeyi yapabilmesine...Her neyse sinyal problemi veya başka bir şey yani ordan da halledebiliyorlar eğer halledebilinecek bir sorunsa.[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Sanmıyorum senınkının sınyal problemı oldugunu farklı bır sorundur[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar