tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 goruldugu gibi 4 farkli ki$iden sopa yemi$im (daha fazlaydi galiba ama gorunmuyor burda) ama ne hikmettir ki son noktayi geldi bu e$$oglusu koydu. $imdiye kadar bi tek arenada gecerken "baba naber?" diye spike koymu$tu, onun haricinde dokunmadi bana diye sevinirken kacinilmaz son gercekle$ti tabi.. neyse kisacasi bu adam ne yapar, ne eder de manyak gibi sabah ak$am np kasar. nasil bir egodur ki tatmin olmadi gitti....[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
Gift15h Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Sunu söyliyemki ben bi arkla cz de takiliyorum tek kistirdigimiz adami yiyoruz. ben stafla falan dalarim en azindan stun olur keseriz. ama bobert bazen arkamizdan gelir son vurusu yapar gider. kaç kere böyle oldu kafayi yedik. sanada son vurusu yapmis demekki :)[signature][hline]Nick :GiftERM Job :Light-ice lvl :56 Server :Ares(Karus) +2/16 Light -Red Eye Staff-:}
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 eski son darbecilerdendir bobert ama gene delikanlıdır boss kesene xp kasana dokunmaz ama son vuruşu yapar acımaz birde np 0 lamaya geleni la bura neki acabe diye bakmaya gelen noob u hiç kaçırmaz:D tosunum intikamını alırız:)[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 NP kaçtı senin tosun_paşa[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 one lam tüm orc lar sana dalmış :P beleşci bobert götürmüş
Hera_Xul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Beleşçi Bobertin 450 k np si var yahu :P tek başına grade 2 clan adam.[signature][hline]Nick:Hera_Xul Server:Beramus Level:60 Class:Paladin Clan:JusTown Np:20xxx
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 cz'e daha yeni spawn olmu$tum ki karus halki bizim townu ziyarete gelmi$, hal hatir sordular bi cayimizi icip gittiler. yalniz su anonym1ty arkada$imiz pek ba$ariliydi: bunun gibi daha nicelerine imza atti gece boyunca. masallah.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
Öne çıkan mesajlar