finch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 "Access denied" bir dosyayi silmek isterken böyle bir hata verirse n'apilip silinebilir?[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith The Saga Is Complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 aman allahım gozlerime inanamıyorum. ben access denied hatasını sadece filmlerdeki bilgisayarlar yanlış şifre verince gösterir sanıyordum, gerçekte de varmış. şimdi ciddi ciddi ekranda sadece "access denied" mı yazdı? vay bea....[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hangi işletim sistemi[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ahahah cidden haa screenshot alsaydın keşke =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Access Denied zaten filmler için yapılan bir hata bilgi mesajdır. Senin eline nerden geçti ? / Bu arada konu dışına açmamak lazım boyle topicleri.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ingilizce windows olanlar c:system volume information ' a girin göreceksiniz xp içindir dierlerini bilmiom[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 silme sakın o dosyayı,keşke bendede böyle hata verebilen bir dosya olsa =)[signature][hline]shinsetsu desu.. Satılık wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: parker, 09 Haziran 2005 01:09 tarihinde demiş ki: "Access denied" bir dosyayi silmek isterken böyle bir hata verirse n'apilip silinebilir? [li]task managerden windows process e ait olmayan butun programlari kapat,daha sonra silmeyi dene(radikal bir cozum)[/li] [li]eger windows 95 ve sonrasi bi isletim sistemi kullaniyorsan guvenli kipte acmayi deneyip sil.[/li] eh,bunlar hipotezsel olarak ise yaramali[signature][hline] [Bu mesaj Leath tarafından 09 Haziran 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Xp :D bu arada düzeltiyorum access is denied ehuhe[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith The Saga Is Complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yönetici hesabınla girip silebilirsin o zaman[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: fastreload, 09 Haziran 2005 01:13 tarihinde demiş ki: ingilizce windows olanlar c:system volume information ' a girin göreceksiniz xp içindir dierlerini bilmiom anaaa access denied :D hayatımdaki en büyük tabulardan birini (oha) yıktın, ne zaman bi filmde bilgisayar ekranında sadece şifre boşluğu ve yanında OK tuşu olsa ve yanlış şifre girilince kocaman kıpkırmızı "Access Denied" yazsa "biraz gerçekçi olun be" diye söylenmeye başlardım, gerçekmiş oysa ki :) edit=yanlış quote[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony [Bu mesaj Jester tarafından 09 Haziran 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bende istiyorum ya o dosyayı banada göndersene[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sadece silerken olsa iyi açarken de ayni hata[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith The Saga Is Complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bıde bole halflıfe takı gıbı ACCESS DENIED dese robotık sesle offf yada bıp bıp fılan yapsa super olur[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hehe aksiyon olur - abi acces denied hatası verdi kıpkırmızı , napim ? - yere yat ![signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: fastreload, 09 Haziran 2005 01:13 tarihinde demiş ki: ingilizce windows olanlar c:system volume information ' a girin göreceksiniz xp içindir dierlerini bilmiom bende böle bi dosya yoq[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 FAzla x-files :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bu mesajı okumaya yetkiniz yok kısaca *akses dinayd* bilir kişi önerisi: format at format fsdsdfdf[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 parker ünlü oldun bea koçuum yürüüü bea kim tutar seni :DS[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar