kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 256 k adsl bağlantım var önce lite kullanıyordum işte güzel güzel bağlanıyordu sonra bağlanmamaya başladı nedenini bilmiyorum.daha osnra ares deniyim dedim nasıl olsa deep freeze var makinada fark etmez.Sonra onu kurdum onuda bi süre kullandım daha sonra o da bağlanmamaya başladı bunun nedeni nedir ya ? sanki böle 10 kere bağlanma hakkım varmış her seferinde azalıyormuş gibi ?[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ares bende bağlanıyo hiç bağlanmamazlık etmedi.gayetde hızlı. silip en son sürümü yüklesen?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yok sürümünden falan oldugunu sanmam cunku bendede yapıyo ben yukledım tekrardan ya olay karışık bişey bazen pat diye online oluyo bzen de 5 dk da alan oluyo kafasına gore takılıo[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 adsl olanlarda oluyor bu dikkatimi çekti ama..[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 siz ares diyince yükliim dedim bendede bağlanmıo kasıo falan ama (kablo)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 256 adslim var, iki ay Ares kullandım sonra birden bağlanamamaya başladım. Son üç aydır da Ares'e bağlanamıyorum.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. [Bu mesaj Napoleon tarafından 08 Haziran 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bende bir aralar ayni sorunu yasiyordum, birkac forumda arastirma yaptimtigimda en son surumu yukleyince duzeldigini okudum ve hakikaten de son surumu yukleyince sorunum cozulmustu.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar