demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 kizilderilier dedigmiz toplum, Buz Caginda, Bering Bogazi uzerinden gecerek Amerikaya ilk yerlesen insanlardir. Asya kokenli olduklari dogru bugunku Sibirya'nin dogusundaki bolgede yasayanlarla ayni kokenden. Bunu Turancilar degil dunyadaki butun tarih kitaplari yaziyor. Ac Fransiz kitabi da bunu soyluyor, Almani da Rus'u da. Genetikcilerde ayni sonuca vardi, dil bilimciler de, tarihciler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bu da kaynak : http://en.wikipedia.org/wiki/Native_American Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 arkadasim sen daha yeni dusunmeye baslamis her maymun a turk dersen misirin kuzeyindeki her insan turk[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hayir isvecliler turk o ayri![signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben turk sozu nerde ettim bi onu soyle bakayim? nerde dedim bunlar turktur diye bir goster? :lol: [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 25 Şubat 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ASYA kokenli yaziyor... ASYA kokenli ne demek? Turk mu demek? Asya'dan yola cikmislar demek. Kore'de asya kokenli, Japon'da, Mogol'da, Hint'te, Eskimo'da, Turk'de. Bunlarin hepsi Asya kokenli, bu kadar basit, gizli anlamlar falan cikartmaya calismayin artik her sozden. Amma paranoya yapmislar sizi ya. Her duydugunuza farkli yoruma ''Bak iste bir Turanci, hede hode'' diyip atliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yok sen haklisin adam yanlis senin dedigin mo10000 de atlamislar sonra gecit kapanmis orda kalmis yerli halk kizil derili hangi akla turk olsun diyorsun bende sana katiliyorum benim mesaj usttekineydi[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 haa ok pardon ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Telepinu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 valla kızılderiler turk mü deil mi umurumda deil önemli olan onlardan pek kalmadığı ve bunu demokratik abd nin yaptığı bugün hitleri yerden yere vuran abd li amcalar dün onları toplama kamplarında yok ettiler ama kimse hatırlamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 adolf hitlerde türktü:lol:[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Her$ey çikar için..Onlar Bizim ka$imiz gözümüz için sevmiyorlar.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: demirbilek2, 23 Şubat 2005 00:21 tarihinde demiş ki: Turkiyeyi hic sevmez amerikalilar, yillardir bu boyle. En kucuk sempatileri bile yoktur, hic bir zaman olmadi ve bundan sonra da olmayacak. Anca kendilerini yuksek gormek icin digerlerini karalayan asagilayan filmler, diziler yapar ve kendilerini inandirirlar buna... Tabii bazi seyler karsilikli oluyor, artik Turkiye'de uyanmaya basladi, niye bu iliski tek tarafli diye soruyor insanlar .... [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 23 Şubat 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] , türkiyede hiç amerikan taraftarı olmadı öylemi??günüzmüde ve geçmişteki ülkücüler ne oluyor bu durumda?? amerikan askerlerini dövüp denize dökenleri katleden ülkücü aile evlatı ne oluyor??? en azından şu anda başımıdakiler abd uşakları..e ülkemizin başına bunları getirdiğimize göre...ske ske sevicez abd yi...her ne kadar nefret etsekte...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ortodoks patrıgı ve azınlıklar dını torenlerını lımanda yaparken tekneyle gelıp mehter marsı calıp kufur edenlerde ulkuculer :D[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 aferin onlara..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ABD'den mi yoksa Bush'tan mı nefret ediyorsunuz? Clinton zamanında hiç nefret falan yoktu da, bir sorayım dedim.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 işte ınce nokta bu devletler arası ılıskıler kalıcı degıldır devamlı degısır ulkelerın yonetım degıstıkce tutumlarda degısebılır osmanlı develtının kadım dostu fransa yı ornek verelım veya ıngılızler ıstanbula cıkarken onlara kurtarıcı gıbı bakan halkı dusunelım halk sanıyordukı ıngılızler onları korumak ıcın geldı clınton zamanı ABD turkıye ılıskılerı cok guzeldı Clınton zamanı ABD nın tek cıkıs zamanıydı yanı baba bushun ıcıne ettıgı ekonomıyı clınton adam ettı sonra ne oldu uckuru yuzunden adamı afaroz ettıler yerıne maymunlar cehennemının lıderını sectıler[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Mandooo, 26 Şubat 2005 12:07 tarihinde demiş ki: türkiyede hiç amerikan taraftarı olmadı öylemi??... ??anlamadim ne demek istedigini, ben boyle bir sey demedim ki. ?? ben amerikalilar turkleri sevmez diyorum, yoksa turkiye'de amerikayi seven cok insan var, hem de cok. Amerikada yapilan arastirmalar var, anketler var, adamlarin en sevmedigi milletlerden biriyiz.... sebebi de yok. Uyusturucu kartelleriyle meshur Kolombiyalilar bile daha cok seviliyormus. Amerikada yasayan bir turk profesor yapmis bu arastirmayi, bir de belgesel haline getirmis. 'Turk' sozcugunden bile tiksiniyor adamlar, sonuc bu cikmis. Turk kelimesi ne ifade ediyor denildiginde buyuk bir kisim 'terorist' diyor.... sebep soruldugunda herhangi bir sebep gosteremiyorlar. Sadece bir onyargi. Cok onyargililar, benim dedigim bu zaten. bu kadar onyargiyla dunyayi yonetemezler. Bu arada hukumetle sinirli degil bu olaylar. Unutmayin ki Bush'un politikalarini destekliyo olmasaydi amerikalilar, ikinci kez secilemezdi Bush, hem de 55% civari bir cogunlukla secildi adam, demek ki amerikanin cogunlugu Bush'un politikalarini destekliyor, ki zaten oyle. Amerika'da Bush bayagi ciddi seviliyor, tarihteki en buyuk ekonomik acigi getirmesine ragmen seviliyor ustelik. Sevme konusuna gelince, benim sahsi fikrim sudur: butun insanlari severim, millet ayrimi yapmadan, ama beni sevmeyen birisini ben de sevmem, basit bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Viktor, 26 Şubat 2005 15:14 tarihinde demiş ki: işte ınce nokta bu devletler arası ılıskıler kalıcı degıldır devamlı degısır ulkelerın yonetım degıstıkce tutumlarda degısebılır osmanlı develtının kadım dostu fransa yı ornek verelım veya ıngılızler ıstanbula cıkarken onlara kurtarıcı gıbı bakan halkı dusunelım halk sanıyordukı ıngılızler onları korumak ıcın geldı clınton zamanı ABD turkıye ılıskılerı cok guzeldı Clınton zamanı ABD nın tek cıkıs zamanıydı yanı baba bushun ıcıne ettıgı ekonomıyı clınton adam ettı sonra ne oldu uckuru yuzunden adamı afaroz ettıler yerıne maymunlar cehennemının lıderını sectıler [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 bence verilen cevap eğer halka istediğimizi sevdirebilseydik önce kendimizi sevdiriridik olmalıydı[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 23 Şubat 2005 21:55 tarihinde demiş ki: metal fırtına yı okuyalım.. pardon ama okudum kesınlıkle sacma bır kıtap 1=Amatörce 2=Tamam adamlar yazar general deıl ama dunyadakı kımse turkıyeye amerikalıların o kitapta yaptığı gıbı bır saldırı yapmaz cunku kımse o kdr slk deıl yane taktık hataları var dıcem ama full savas sacma o kdr teknoloji bakımından ilerlemıs bır ulke asker sayısı bakımından ustun bir ülkeye asla ole saldırmaz[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 iyide sen amerikan rüzgarına çoktan kapılmışsın be baba...ne demektir en güçlünün yaşayacağı bir dünya?birincisi biz Türküz ahlak anlayışımız amerikalılar gibi sonradan oluşma değil temelden gelme...önemli olan para değil maneviyattır...gerçi sen çoktan girmişin kapitalizm havasına... bir de benim anlayamadığım Atatürkçülüğe sahip bir ülke gencinin Komünizm e Faşizme yönelmesi...bırakın bunları Atatürk bu ülkeye uyacak en iyi yönetimi getirmiş...ülkemizde sanayi ilerlememişti ha ilerleseydi ''köylü milletin efendisidir'' yerine ''işçi milletin efendisidir'' dermiydi o tartışılır...ama bu kapitalizmmiş yok güç devriymiş...bunlar faso fiso...Amerikanın ekonomisi bittiği noktada Amerikada bitecek...ama Türkiyede ekonomi bitti biter ama hala bir millet anlayışı var... siz onu bunu bırakın bir şeyci olmayın...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 tamam o zaman sana gerçekçi örnekler vereyim... yakın zamanda yapılan Eurovision Şarkı Yarışması'nı ele alalım...Doğu harsı(Türk harsı vs.) ön planda değilmiydi? yada Amerikada Budizmin fazlaca yayılması?insanların belli cemiyetlere derneklere üye olması?insanların kendilerinden nefret edip çeşitli programlarla birilerine benzemek için estetik ameliyat geçirmesi? gençlerin yapıcak bişey bulamayıp ''gotik olucam aykırı olucam nıhahaha'' diyerek abuk subuk hallere girmeleri... bunlar tamamiyle kültür eksikliğinin sonucudur...doğunun yerleşmiş aile yapısı ve buna bağlı olarak güçlü millet yapısı kökten gelmektedir...Amerikayı ise birbirine bağlayan tek etken güçlü ekonomidir... Japonya nın kültürünü arkasına alıp ekonomisine destek olması ve hızlı yükselişi...bunlar birer örnektir... Kapitalizm batının son filikası...o da elbet dolucak...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ıyı o zaman connylerı cagıralım alın bızı sız yonetım dıyelım gucluler dıye onalr ılerde cınlıler yonetsın desın oohhh ne guzel be bırazcık mıllı degerlerınız olsun canakkalede sakaryada kanını doken dedelerımız bız boyle dusunelım dıyemı canalrını verdıler yaptıgın acıklama 1. dereceden vatan haınlıgınden ote degıldır hangı ıdeolojı olursa olsun o cok modern fransızların bırı bole bırsey desın adamı sokak ortasında lınc ederler genclıgımızın sorunu şu tek kutuplu dunya duzenıne cok alıştılar eskıden en az 2 ulke olurdu guclu boylece denge saglanırdı sonra SSCB gıdınce ne oldu gel coni yonet bızı oldu kendını yonetmekten acız toplum kımlıgı olmıyan bır ulkeye sıgınmak ne derece mantık karıdır bılmıyorum Devlet dedıgın hayal pesınde kosmıycak onurunu korıycak dunyaya karsı ve vatandasına hızmet ıcın varolacak ben koyu bır emperyalızım karsıtıyım ama adım gıbı bılıyorumkı turkıye supoer guc olsa ben yonetsem yuzde yuz emperyalıst olurum cunkı pozısyon onu gerektırır he emperyalızmın bıtmesı ıcın anca dunyanın tek devlet olması lazım oda ımkansız cunkı kan govdeyı goturur oyle bı olay olursa yada cook ılerıkı bı tarıhte olsak bu defa uzayda emperyalızm yaparız cesıtlı gezegenlere kolonı felan kurur somururuz cunkı ınsanoglunun dogasında var baskasını somurmek bunlar bızı mtartısıcagımız konular degıl her boku bılıyor gecınıyoruz oysa hıcbır boktan anlamıyoruz ınsanlık olarak ve muhakkak her kafadan bır ses cıkmayada devam edıcek[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 benim verdiğim örneklerle varmak istediğim nokta Amerika kültürsüzlüğünü millet olamamasını ekonomisiyle gölgelemiştir...o ekonomiye sahip olamasalardı dağılmış olurlardı...bu yüzden kapitalizmi ve ''güçlü olan yaşar'' prensibini pazarlamaktadırlar... güçlüye karşı kimse koyamaz sözüne cevaben yazıyorum bunları...japonya kültürüne ne kadar sarıldıysa o kadar ilerledi...ve amerikayı geride bıraktı(kapitalist sistemde)...yani demek istediğim Amerikanın oyunlarına kaptırma kendini...kapitalizm olmazsa olmaz değildir...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hem severiz hem döveriz[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar