riglous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 tekrar surtunmeli ortama aktariyolardir...?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bu japonyada olan hızlı tren elektromanyetık dalgalarla hareketını saglıyormuş.Yanı rayların uzerınden mecazı anlamda havada gıdıyormuş.Herhalde durmasıda ,500 km/s kadar hızlanmasıda bu sayede oluyordur.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yapıyo japonlar...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Güzel Bİrşey Yaa Mutasyona Uğrayacaz Yakında :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 japonlar yada caponlar yapcak baska kim yapicakki. bide dunyada dokunma diye bir sey yok. her sey surtunmeden ibaret. eger ben buraya dokunuyorum diyorsaniz o kutleyi kaldiramamaniz gerekli[cok agir bir seyden bahsetmiyorum] yani mesela elinizi masaya koydunuz. su an dokunmuyorsunuz. neden ? elinizi saga sola asagi yukari goturun gelir. dokundugunu varsaydiginiz sey kipirdamaz. ne kadar sacma ve dogru :) ama en guzeli dokunuyorum demek. ne gerek var bole bilimsel arastirmalara[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Dünya'da dokunmanın olmadığını be nde okumuştum bir yerde. Hissettiğimiz şey aslında atomlar arası itme kuvvetiymiş.[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: elvyn, 08 Haziran 2005 10:01 tarihinde demiş ki: bana bunu kanıtlayabilir misin. pek inandırıcı gelmedi. valla discovery'de izlemiştim.. memp te aynısını diyo bak, yalan değil yani tren havada gidiyor aslında[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 İyide solumak için yeterli azot varmı suda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yellow_Sc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 peki eski oksijen tüplerine ne olacak?.. atacaklar heralde hepsini :P[signature][hline]dertler tasalar bok gibidir sifonu çekersin biter gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bunu taşınabilir boyutta ne zaman yapabileceklermiş pekü?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: elvyn, 08 Haziran 2005 10:01 tarihinde demiş ki: bana bunu kanıtlayabilir misin. pek inandırıcı gelmedi. bu manyetik tren var. almanyada bir test alanında test ediliyor (discovery channeldeki bu) hatta özel bi ismi var mag.. bişi. hız saatte 500km ama istenirse 800 km/hour yapılabilecek bi araç. japonyada da kendisi günlük kullanımda var sanırım. biz teknolojinin biraz gerisindeyiz yani :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 benim aklıma gelmişti...demek yaptılar he...gerçi ben sonra bitmeyen bi pil yaptım ama....[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 benim bide manyetik rayda işliyen ve helyum yada vakumlu metro fikrim vardı ses hızını rahat aşabilir öyle bişi:P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 abi basit mıknatıs değil tabi ama olay sonuçta mıktanıs gücünde bitiyor.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ben o tren olayını düşünmüştüm yıllar önce. Dizaynını da bir kâğıda çizmiştim, böyle bişeydi. Koyu gri olan tren, trenin çevresi magnetize olmuş, sağ tarafı N, sol tarafı S (sağ-sol olayı bakış açısına göre değişir tabi), bir ana mıknatıs var soldaki N sağdaki S, trenin altındaki de havada kalmasını sağlıyor, soldaki S, sağdaki N. Daha sonra anladım ki bu kadar stabil değilmiş, üstünde daha fazla düşünmedim. Bir kaç gün sonra kâğıt esrarengiz bir şekilde kayboldu, bir ay sonra da Japonya'da bu trenlerden çıktı =/[signature][hline]w.k.a "FIRTINA1" Ultimatr'ye ilk üye olduğumda lamerdim sanırım. [Bu mesaj Hergonan tarafından 08 Haziran 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Hergonan tarafından 08 Haziran 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Hergonan tarafından 08 Haziran 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 lan herkezmi küçükken manyetik trenleri düşünmüştü .>.< benim dalgadan enerji üreten deniz dubası fikrim var onuda düşünen varmı?[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 oda var fikir olarak bikaç sene önce bikaç avrupa ülkesi felan deniyordu, ama üretilen enerji çok az :) yada şöle söliyim 1.000.000 litre suyu alıyorsunuz 180mden aşağı bırakıyorsunuz, burdan elde edilen enerji = 20kg petrolde yada 15 kg süper kalite kömürde olan enerji :) [signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 08 Haziran 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 benimkinin enerjisi iyi olucak espirisi o zatem:P böle büyükce bi duba. dubanın içinde hidrolik yada yaylı bir geri sarma sistemi olucak denizin dibine taş atılıcak duba bu ipe bağlanıcak dalga dubayı kaldırınca kilolarca basınç yapıcak ipe. dubadaki volanı döndürücek. duba geri inerken yayı yada hidrolik depolanmış enerji ile inicek volanı gene döndürücek. ööle.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Benimde bi fikrim vardı, Goccaman bi delik açıcaz böyle magma tabakasına yakın olcak... Sonra ordan degirmen gibi su akıtıcaz, degirmenle enerji üreticez, sonra mağma tabakasına yakın olan su ısıdan dolayı buharlaşıcak, bide buhardan enerji üreticez 2 taraflı enerji üretmiş olucaz :P vede hiç bişi harcamadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sadece küçük bi delik açmamız gerekio :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hadi ya bunun düşüneni bolmuş madem. yine benim düşünceler defterim var içinde baya bi fikrim var bunun üstüne bi çizik atiim madem ama baya bomba fikirlerim var yani hehe[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın -->>para --->> para paticik ne der bu işe paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Joker, 08 Haziran 2005 14:27 tarihinde demiş ki: Benimde bi fikrim vardı, Goccaman bi delik açıcaz böyle magma tabakasına yakın olcak... Sonra ordan degirmen gibi su akıtıcaz, degirmenle enerji üreticez, sonra mağma tabakasına yakın olan su ısıdan dolayı buharlaşıcak, bide buhardan enerji üreticez 2 taraflı enerji üretmiş olucaz :P vede hiç bişi harcamadan... o deliği nassı açmayı neyle açmayı nerde açmayı planlıyorsun merak ettim?[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın -->>para --->> para paticik ne der bu işe paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sen paradan haber ver taksim meydanında açamayan ..... :D[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: zambaque, 07 Haziran 2005 12:06 tarihinde demiş ki: hmm.. emrah ablak'ın tübitak'ında vardı bu şekilde bir icat :) onda igne yapiyordu :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Joker, 08 Haziran 2005 11:53 tarihinde demiş ki: İyide solumak için yeterli azot varmı suda? O_o[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar