Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara / Armada Autoshow 2005

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ehem ehem :)
istanbul'lular autoshow'dan gururlar bahsetmekteler. birkaç sene önce armada'nın giriştiği bu otomobil şeyleri gittikçe daha iyi oluyor. daha bugün gittim. geçen seneler gibi boş olacak diye düşündüm fakat ilgi daha yoğundu,firmalar daha iyiydi,gelen arabalar iyiydi falan filan :)
yeni land rover discovery tank gibi olmuş diyebiliriz. bir türlü bagajını açmayı çözemediysemde. mini cabrio'da güzeldi. yoğun ilgi çekti.[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..|
orc_lord/phoenix (day:260/melancholy/depression)|
Mesaj tarihi:
perş gittim bende, rx8 le 350z'e bindim. ayrı bir hastasıyım.

diğer senelere göre bir nebze daha güzel olmuş. giriş 2 ytl, vaktiniz varsa kaçırmayın.[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
kesinlikle öyle. fuardaki stantlardaki görevliler ilgilenmediler. zorla birkaç soru sorarsan anca. ayrıca adam beni dövüyordu. opel tigra'nın bagajına bakmak için bagaj tuşuna bastım, otomatikmis. elimle itmeye çalışıyorum, adamda arabanın üstünü kapatıyordu. tam bir faciya oldu ama neyse :)[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord/phoenix (day:261/melancholy/depression)|
Mesaj tarihi:

Elimde bu resim kalmış diğerlerini bilmediğim bir nedendne silinmiş sanırım... :(

[signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."

Albert Einstein

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 05 Haziran 2005 03:54 tarihinde demiş ki:
böyle fuara gdip foto cekmeden ve cektiysenizde foruma koymadan geçmek olmaz ayıp
:yapma:

yanımda ezik ve eski cep telefonum vardı. gerçi arkadaşımın ki ile çektim. ileri bir tarihte nasip olursa yollarım :)[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord/phoenix (day:265/melancholy/depression)|
  • Yeni Oluştur...