Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piercing Malzeme.. [yardım]

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

İlk önce mrb arkadaslar..
Kendi elimle vücudumun belli biryerlerini delebiliyorum. (Neresi? Kaş, Dudak, Kıkırdak, Gögüs gibi..) ama bu delme aşamasında malzeme olmadıgından baya bir zahmet cekiyorum acıkcası. Yaklasık son 2 hafta eczanelerde piercing ignesi aradım, arastırmalarım olumsuz kaldı. Medikallere gittim baktım, özel ucu yamuk (kesmeyen) bir delik iceren makas sordum, yine arastırmalarım olumsuz kaldı. Tattoo studio isleten varsa bu topic altında bana yardımcı olucaklarına zaten inanıyorum, Bilgisi olanlarda yardımcı olurlar sanırım. Asıl konuya geleyim, piercing ignesi, özel makası? v.b aletleri nereden temin edebilirim? yardımcı olursanız cok tskler..[signature][hline][code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Burası konu dısı zaten =P

*Kaçar*[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

Mayh3m öncelikle piercing iğnesi diye bişi yok :D Vicuduna takacagın piercing in kalınlıgına göre bu 1.2 den 2.4 e kadar bulunan anjiyo kart'lardan alıcaksın. Bunun Adı eczanelerde yeşil anjiyo diye geciyor.
Gelelim piercing işlemine, kaş delmek tek basına oldukca riskli bir islem. Elince delikli maşa ve tutucak yoksa kendide cok zarar verebilirsin. Kasın yaklasık yarım cm arkasından büyük bir damar gecmekte, ve bu damar gözü besleyen damarlardan biridir. Beyinede cok yakın oldugu için herhangi bir zarar verme durumunda basına büyük işler acabilirsin. SAna önerim kendi basına Kesinlikle Kaşını delme bilen birine sor istersen özel msg at yardımcı olurum...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

@nindalf : cok sagolasın, eczacı arkadasıma söyledim, her eczanede oldugu gibi ondada varmıs, sogutucu sprey ile yarın temin edicem, ancak maşayı nereden temin edicegime hala karar veremedim, tıbbi malzeme satan yerlerde bulabilirim sanırım..

@bonepart : herkesin düsüncesi kendine göre güzeldir diyeyim, zevkler ve renkler tartısılmaz.[signature][hline][code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

okudum tüylerim pırr etti nası yapar yaw bi insan bunu kendine[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...