Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 İlk önce mrb arkadaslar.. Kendi elimle vücudumun belli biryerlerini delebiliyorum. (Neresi? Kaş, Dudak, Kıkırdak, Gögüs gibi..) ama bu delme aşamasında malzeme olmadıgından baya bir zahmet cekiyorum acıkcası. Yaklasık son 2 hafta eczanelerde piercing ignesi aradım, arastırmalarım olumsuz kaldı. Medikallere gittim baktım, özel ucu yamuk (kesmeyen) bir delik iceren makas sordum, yine arastırmalarım olumsuz kaldı. Tattoo studio isleten varsa bu topic altında bana yardımcı olucaklarına zaten inanıyorum, Bilgisi olanlarda yardımcı olurlar sanırım. Asıl konuya geleyim, piercing ignesi, özel makası? v.b aletleri nereden temin edebilirim? yardımcı olursanız cok tskler..[signature][hline][code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya baksana sadistmisin kendien acı cektirmekden hoşlanıonmu kendini delme ne ya :-)[signature][hline]Pa]La[url=http://ye]ye K]R K[url=http://iL]iL[url=http://L[/url]e]LeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Arkadaşlar fikirlerinizi sormadım dimi, herkes istedigini yapmakta özgür nede olsa, konu başlıgı ve yazdıgım soru altına bunları yazmanız dogru degil, lütfen konu dışına cıkmayın, topici kirletmeyin..[signature][hline][code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Jandor, 07 Haziran 2005 14:17 tarihinde demiş ki: ya manyaksınız siz ya benimde bi arkadaşım var canı sıkıldıkça biyerlerini delyior yapmayın kardeşim mikrop kapçak görceksiniz haha cok guzel belirtmissin ya :D[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sadist? peueh mazoşist olcak o :P mayh3m paran yokmu cocuum senin git hijyenik ortamlardan ortamlara ak. alla alla kötü örnek olma millete.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 prd karıştırdım işte naparsın :D[signature][hline]Pa]La[url=http://ye]ye K]R K[url=http://iL]iL[url=http://L[/url]e]LeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Fistan para sorun degilki bab, sadece malzeme olsun istiorm daha rahat deleyim kaşımı, dudagımı, kulagımı, burnumu, gögüsümü v.b.. Gidip orada zahmet cekecegime kendim yapıyorum daha iyi..[signature][hline][code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Hayda... Beyler konu dışına ısrarla çıkıyorsunuz..[signature][hline][code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 piercing insanın yakışan yerini delmesidir...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mandoo amac nedir peki bunda bana aciklayacak biri var mi yada? Insanin kendini ordan burdan delmesinin amaci ne ki acep?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mayh3m bugün kaşını,dudağını deldiren iki gün sonra şeyinide deldirir bunuda söliyim ahahaha[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Burası konu dısı zaten =P *Kaçar*[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zylo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ögggggh delikler[signature][hline]LvL 99 Legendery Poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Fistan, 07 Haziran 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Mayh3m bugün kaşını,dudağını deldiren iki gün sonra şeyinide deldirir bunuda söliyim ahahaha nihohoh :D[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sadece yurtdi$indan veya internetden bulabilirsin diye biliyorum malzemeleri[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mayh3m öncelikle piercing iğnesi diye bişi yok :D Vicuduna takacagın piercing in kalınlıgına göre bu 1.2 den 2.4 e kadar bulunan anjiyo kart'lardan alıcaksın. Bunun Adı eczanelerde yeşil anjiyo diye geciyor. Gelelim piercing işlemine, kaş delmek tek basına oldukca riskli bir islem. Elince delikli maşa ve tutucak yoksa kendide cok zarar verebilirsin. Kasın yaklasık yarım cm arkasından büyük bir damar gecmekte, ve bu damar gözü besleyen damarlardan biridir. Beyinede cok yakın oldugu için herhangi bir zarar verme durumunda basına büyük işler acabilirsin. SAna önerim kendi basına Kesinlikle Kaşını delme bilen birine sor istersen özel msg at yardımcı olurum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ölen sevgilinide (!) piercingliyerek mi oldurmustun ?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: BonePART, 07 Haziran 2005 14:48 tarihinde demiş ki: delikanlı adam metal dedektorunden gecerken dizdeki platinden beldeki makineden oter meme ucundaki piercingden deel +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 benim kendimin kendimisi delmeme gerk yok babam kuyumcu ehehe (türkçe katliamı)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 adam yardım ıstemıs "ne işin var ya bırakh allasen " ayağı çekmis herkes[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: BonePART, 07 Haziran 2005 14:48 tarihinde demiş ki: delikanlı adam metal dedektorunden gecerken dizdeki platinden beldeki makineden oter meme ucundaki piercingden deel budur.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 @nindalf : cok sagolasın, eczacı arkadasıma söyledim, her eczanede oldugu gibi ondada varmıs, sogutucu sprey ile yarın temin edicem, ancak maşayı nereden temin edicegime hala karar veremedim, tıbbi malzeme satan yerlerde bulabilirim sanırım.. @bonepart : herkesin düsüncesi kendine göre güzeldir diyeyim, zevkler ve renkler tartısılmaz.[signature][hline][code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Boşuna risk değilmi sonuçta kendi kendine delikler açmak?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bilgim var.[signature][hline][code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 okudum tüylerim pırr etti nası yapar yaw bi insan bunu kendine[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar