KALli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 KAL hazırlık 1den 2ye gecenlere soruyom yaz tatili için bi ödev vermişler bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 eheh bunun açılımı kadıköy anadolu lisesi olsa gerek[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 6 sene once bende KAL'da Hz.1'den Hz.2'ye gecmi$tim..Huzunlendim $imdi..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 KAL'da 2 sene mi hazırlık var?[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: -Wissy, 15 June 2003 21:28 tarihinde demiş ki: 6 sene once bende KAL'da Hz.1'den Hz.2'ye gecmi$tim..Huzunlendim $imdi.. ehe benim de 5 yıl oldu.. kesin ingilizce okuma kitabı falan vermişlerdir ödevsiz bırakmazlar hazırlık 1'de. kal ile ilgili baya bi topic var keşke aratıp orda sorsaydın neyse..[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ya vermişlerdir bende geçen sene aynı durumdaydım ama çöyle diim SALLAAAA :) önemsiz gereksiz şeyler okula gidince örenirsin ne olduğunu yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 nihal mert gelmiosa ingilizceye kopya çek bi o çektirmiyo (walla çok denedim) yinede hoçamı saygıyla slmlarım :j[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Gunay Ersoy duruyor mu? O geliyorsa kitap bile alma :) Bronze olacak size sanirim bu sene?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Okuma kitabi kesin verilir. Sen AKMAR'a git.Orada bilirler odev kitaplarini.Alirsin hem ucuza da..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ödev falan boş işler kandırmışlardır sizi[hline]Time asks no questions, it goes on without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Yaz tatili odevimi olurmu$ ya salla ne ura$acan bak keyfine :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Boşver,tatil sonu sınıfın çalışkanlarından birine anlattırıver hikayeyi,yetiyo... ps:Günay Ersoy artık Günay Arık oldu.Bu yaz da doğuruyor sanırım....[hline]ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Aaa.. Dogru ya..Ufuk'un dayisiyla evlendiydi..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KALli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ya abi lutfen bişiler yazın bilen vardır mutlaka yoksa Ayşe Gündüz anamızı........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 "............." ne?[hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Bilen Vardır[hline]FRP-Tr.NeT OwneR Email: [email protected] | ICQ: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 biz hazırlıktayken salalmıyorduk ödev mödev salla boşwer[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 war ödev, karneye yapıştırmışlardı ama nerde bilmiyorum:) Yapma zaten boş işler bunlar.[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ya ben KAL'da 5 sene okudum.Bir kez kitap mitap okumadim.Hatta son 3 senemde okula kitap mitapta goturmedim.Hatta okula da gitmedim son sene(90 gun :))... Merak etmeyin bir$ey olmuyor..Relax :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 gençler abisi çok ciddiye alıyorlar :)[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 hehe ne ole odev olur mu ? Odev ? hic takma ya bisi deildir zate hic bi hazırlık odevini yapmadım ben vakti zamanında ehuehu bisi olmuyoo .[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Liseye geçene kadara 3.5 ortalamayla yetinin zaten pek bi işinize yaramıyo liseden önceki notlar[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 KAL'da 5 sene boyunca bir tane defter doldurmu$lugum yoktur valla.. Odev yapmi$ligimda cok enderdir :) Ama ne oldu? 4 kusur diploma notu + bol bol Takdir&Te$kur.. KAL'da derse ilgi degil sInav performansi(!) belirler notunu :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ayşe Gündüz 'e benim selamımı söle direk yırtarsın....o hala "Hey" diye bağırıyo mu yaw:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar