Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KAL lilere

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 15 June 2003 21:28 tarihinde demiş ki:
6 sene once bende KAL'da Hz.1'den Hz.2'ye gecmi$tim..Huzunlendim $imdi..

ehe benim de 5 yıl oldu..
kesin ingilizce okuma kitabı falan vermişlerdir ödevsiz bırakmazlar hazırlık 1'de.

kal ile ilgili baya bi topic var keşke aratıp orda sorsaydın neyse..[hline]get bored..
Mesaj tarihi:
war ödev, karneye yapıştırmışlardı ama nerde bilmiyorum:) Yapma zaten boş işler bunlar.[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki:
albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle...
acc. ile yani
Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir.
Avril Lavigne emer...
Mirluin'de arada sırada yönetebilir:)
Mesaj tarihi:
Ya ben KAL'da 5 sene okudum.Bir kez kitap mitap okumadim.Hatta son 3 senemde okula kitap mitapta goturmedim.Hatta okula da gitmedim son sene(90 gun :))...
Merak etmeyin bir$ey olmuyor..Relax :)[hline]tHe Original fi$h®

Mesaj tarihi:
hehe ne ole odev olur mu ? Odev ? hic takma ya bisi deildir zate hic bi hazırlık odevini yapmadım ben vakti zamanında ehuehu bisi olmuyoo .[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
Liseye geçene kadara 3.5 ortalamayla yetinin zaten pek bi işinize yaramıyo liseden önceki notlar[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
KAL'da 5 sene boyunca bir tane defter doldurmu$lugum yoktur valla..
Odev yapmi$ligimda cok enderdir :)
Ama ne oldu?
4 kusur diploma notu + bol bol Takdir&Te$kur..
KAL'da derse ilgi degil sInav performansi(!) belirler notunu :)[hline]tHe Original fi$h®

• Yeni Oluştur...