Apache Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kardeşimin bilgisayarını kapatmaya çalıştığımızda kapanıyor diyor ama saatlerce günlerce o yazı fişten çekmesek orda kalabilir.bilgisayar niye kapanmaz,neyinin düzeltilmesi gerekir?[signature][hline]shinsetsu desu.. Satılık wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 formatta buldum ben çözümü gelçi şimdi d ebilgisayar kendi kapanıyor reset atıyor webde gezerken[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 msconfig yazıyoruz çalıştırda.orayı bir kontrol ediyoruz.oralar bozuluyor genellikle sanırım.bende bilgisayarı kapattığın zaman yeniden başlıyordu sonra mecburen fiş tabi:) tam bilmiyorum ama orada boot.ini ye bir bak[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 format vakti gelmiş demektir.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bana da oluyordu Windows 98 li dönemlerde Ms Configi denemedim hiç direk format c:[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar