Dev Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ya analogdan nasıl kurtulabilirim ya cehenneme cevirio oyunları dün dmc oynıyım dedim sinir krizi geçirdim plz yardıııııııım...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ancak alışarak kurtulabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 vendeta mı o ? o dövüş oyunu beni fıtık ediyor oynamıyorum :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya analog çok daha güzel bence. Normal yön tuşları çok oynayınca oarmak uçlarını acıtıyorlar, su topluyor filan[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya gerçekten ya bazı oyunlar analogla oynanabiliyor onu kaptmanın bi yolu yok mu ? ya da başka bi çaresi...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 artık sinirlerim öyle gerildi ki kıracam analogu[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 analog u mevcut gam epadlarınızde kırsanız bıle kapatamassınız yok bunun yolu eger oyun kapatmaya ızın vermıyosa sabaha kadar ugrasın olmaz belkı bırılerı analogsuz bır gamepad uretmıstır (pıyasada SNK tıpı kontolor var belkı buda vardır) anca o sekılde kurtulabılırsınız baska seklı semalı yok bunun[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 analogsuz gamepadler var zaten ? zaten analoglu olanlarda ekstradan titreşim yok mu ben öyle biliyorum.ps2 kafelerde hep analogsuz padler var.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ucuz olsun diye analogsuz koyuyolar yoksa 10 ytl den fazla 1 tane kol[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 tamam işte onlarla oynasın o zaman ? oyunları oynanmıyor mu o bakımdan söledim :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 God of War'u oyna bakalım analogsuz :)[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar