CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Acaba arama motorları(yahoo,google,altvista) hangi dille yazılıyor PHP? Asp? Perl?[signature][hline] Ayda en az 24$ kazanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 çok hibritler, googleda python eklentileri bile var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 motor olması lazım öncelikle.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 dille yazılmıyorlar dille yazılmış olsalar çok performans kaybı olur onlar direk sunucularına makine kodlarıyla yazıyolar (sanırım)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 web sunucusu tek parça halindedir tahminen. yani apache +script değil. direkt google a özel sunucu programları vardır. veritabanıyla ilgili olaraktan mysql falan gibi laflar geçiyordu ama sanmıyorum pek. belki kendileri geliştiriyorlardır.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 08 Haziran 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 google sadece python kullanıyor diye biliyorum. rahanın da dediği gibi onlar belki de işletim sistemi üzerinde bile çalışmıyorlardır. google çıkıp "bizim kendimiz geliştirdiğimiz özel kernelimiz var" derse hiç şaşırmam..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar