SilverSurfer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bunları yükledim patchi indirdim kurdum ama patche basınca şöyle diyo; This patch does not need to be applied to the game. The version of the game you have installed is more up to date than this patch. yardım lütfen kafayyı yidim yicem.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 1.10 patch zaten en son olanı ... verdıgı hatada su an yuklu olan patch yukleyecegın patch den daha yenı daha guncel o yuzden yukleyemıyom dıyo ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 onu anladım eyvallahda nedir sorun ne yapmak gerekir? oyun cdsini takınca play ekranı açılıyo ama playe basınca insert diablo2 play disc diyo beyinsiz şey, ooof of[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 tarihinde hiç d2 yuklenmişmiydi makinaya ... belki registry den kaynaklanan bi artık tır ... eger cd yi taktıgın halde yinede senden cd istiyorsa durum sakat ... oyunun kopya oladıgına eminsin degilmi ... edit: iması bile yasak.[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... [Bu mesaj arcane tarafından 13 Haziran 2004 10:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 cd orjinal, avaturkten aldım ama du bakalım..[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 evet daha once kopyalar yuklemisssen reg lerde deisiklik olmus olabilir....ya da eskiden d2 yukluyse crackliye sen uninstall ettiginde cracki silinmemis olabilir bu yuzden bastan yukle c den de bi sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 eyvallah ya Anason halletti saolsun,[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 eh be arcane ... eger "iması bile yasak" olan durumda calısıyorsa demekkı cd den kaynaklanan bısı yok durumu olacaktı, ona gore bişiler derdik ... sansürcü anlayışa son :) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ERROR: unable to get write permission on file 'D:Diablo IIGame.exe' diyo bıde The program unable to create file dıyo nasıl cozebılırım?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 D:Diablo IIGame.exe,salt okunur olabilir belki..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 oha 2004 müş.bi an panik oldum :P. [Bu mesaj arcane tarafından 08 Haziran 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Lancelion, 08 Haziran 2005 22:12 tarihinde demiş ki: D:Diablo IIGame.exe,salt okunur olabilir belki.. oleymıs cozdum sorunu saol ;)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar