Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bu bölüme n00b olduğuna inandığınız arkadaşlarınızın nicklerini tamamen geyik amaçlı olarak serveri ve sebebi ile birlikte yazın. Bizde tanıyalım :D Siftah benden.. Ares / Burial_Tr (Çünkü Cz de paso kesiolar :D ) [signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 29 Mayıs 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Burial[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
Schweppes Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Canabiss :D[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Server adı ve sebeplerde pls. :-)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
KingMadboy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kendimi aday gosteriyorum :) boyuna kesiliyorum ! [signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage İce / light Race: insan LvL: 5x Clan: Nosferatu [Bu mesaj KingMadboy tarafından 29 Mayıs 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Kesile kesile 43k np oluyor ne yapalım birde kesilmesem kaç olcak kim bilir :P[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: fatihkaraca, 29 Mayıs 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Bu bölüme n00b olduğuna inandığınız arkadaşlarınızın nicklerini tamamen geyik amaçlı olarak serveri ve sebebi ile birlikte yazın. Bizde tanıyalım :D Siftah benden.. Ares / Burial_Tr (Çünkü Cz de paso kesiolar :D ) oyunda tr yok artık LOL![signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hadi hadiiiiiiiiii :D pis n00b yürü arena'ya :D yalnız ben nasıl 2 tane SD vruuyom hala çözemedim :/[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Fast TOWNER Burial... Cengaver arkadaşını 3 orc un arasında bırakıp town a kaçıyor ^^ hiç yakışmadı... o yüzden benim NP az. :/[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
Hoodstar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Diez / 411 spikela ancak 600 dmg verebiliyo xD[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kendim artık kadersizlikmidir nedir okadar zaman oynamama rağmen en yüksek adamım 51 oldu bütün classlardan 40 üzerine çıktım ama şimdiye kadar 1 tane kassaydım paso kesin lvl 70 olmuştum buna inanıyorum[signature][hline]Name:Zibidi Race: Barbarian Level: 4x(henüz,bi yaz gelsin) Job: Blade Clan:henüz yoq
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 NYChris / Ares / 65 lvl bence kaliteli bi n00b girip türk küfür sitelerinden küfür örenip harpy de ana avrat düz gidior :))) komik bi adam bence..[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Hoodstar, 29 Mayıs 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Diez / 411 spikela ancak 600 dmg verebiliyo xD ahah evet, ama bobson ve forsete'i (2 lvl 62+ warrior) pe$pe$e alabiliyor ;)[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 level 70 olmak???? hatırlıyorum da ben iddia etmiştim levl 43 ken, 65 e kadar kasıcam dedim... İnan bana bi süre sonra level kasmaktan usanıyorsun, bi de level 61 den sonra %50 daha az exp alıyosun... artık öldüüm zaman bile resslenmeyi beklemiyorum. ok'e basıp kalkıyorum. Respawn scroll almak lazım ^^[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben noobum :-) bi kere xigdeyken czde buzkirpisi priestiyle ben assassin yaratık keserken orclar gelmiş buzu kesmişler ben hala yaratık kesiyorum sonra bide bana çaktılar bende öldüm :lol:[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 murat0987 passo yatıyor abi cz de hep onun adını görüyom acaba np transfermi iki bir millete np kazandırıyor :D
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bende sıkılmadan kassam diyorum bu uskoyu eylül ayında indirmiştim yanlış hatırlamıyorsam sadece ares vardı ozmn ilk adamım aşşağıda yazan zibidi idi ama onu kasmatı bıraktım server server dolaştım her adamdan kastım[signature][hline]Name:Zibidi Race: Barbarian Level: 4x(henüz,bi yaz gelsin) Job: Blade Clan:henüz yoq
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 En yeni n00b benim. Sıkıntıdan beramus ta char açtım. Barbarian nicki :Barbi: lvl 11 filan galiba.. ama 130 vuruom kecoonlara. Feci bişi yani. Akla zarar.. :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 insan yedegi olmadan üzerindeki chitinleri artılamaya zorlarmı yoq zorlamaz yoq yoq zorlar ben zorladım yandı :)
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bende zorlamıştım. bütün +5 citinlerimi +6 yapıcam diye bastım upgrade scrolları hepsi +6 oldu dex eklerken hepsi yandı :) sinirlendim +6 ironxbow umuda kırım dedim sinirden bus bastım +7 oldu :)[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
xcharm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Oyunda n00b deniLdiqi zaman herkezin onayLayacaqi bir isim sunuyorum ortaya .. Evet hazirmisiniz.. Arkada$ImIz Ares serverinde oynuyor.. cLan'ina girmek istiyen ki$iLerden 2m para ve haftada 5 abyss aLiyor.. Ve i$te nicki :) klzln1i Bu ismi bekLiyordunuz dimi :D n00b deniLdiqinde bunun üzerine tanimiyorum ..[signature][hline]Name : xCharm Server: Ares Clan :w00tabulous Lvl :6x
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Muahuahuah Kopuyorum buna herkesten 2m aldı APP lerden sonra clanı kapadı.Banada xcharm soylemıstı.Kafede 5-6 kişi yapmıs bu cahilliği :D[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bir arada para ile lvl kasanlar vardı :D[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
xcharm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ya hadi para ile clan'a qirilir.. Ama bu ne olur Fire olur immortal olur w00 olur bi derece :D nedir bu klzln1i'nin yaptiqi sanki clan'i serverin Gm Lerinden oluşuyo :) amelelik diyorum sadece[signature][hline]Name : xCharm Server: Ares Clan :w00tabulous Lvl :6x
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ya xCharm yaptığın çok ayıp. n00blarında bi gururu var. Lütfen n00blara hakaret etme.. :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Öne çıkan mesajlar