zebani200 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya arakadaslar soyle 26-35 yaşları arasında oralarda oturan var mı ?? Minik bi anket yapmam lazımda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ataşehir ümraniyeye bağlı değil belirtmek isterim. küçükbakkalköye bağlıdır ordan da kadıköye bağlı zaten ataşehir 25-35 yaş arası bekar ya da evli cocuksuz ailelerden olusuyor. burada genç nüfus cok az. hepsi sabah işine gidip akşam dönen insanlar.[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ne tür bir anket yapacaksın merak ettim[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sıkıntıdan açıcak konu bulamadı bence ne anketı:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ne o misafir mi gelicen evimize :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: shapshal, 08 Haziran 2005 18:51 tarihinde demiş ki: ne o misafir mi gelicen evimize :D bi tane oturan buldum :p[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ama ona uymam ben.. 26-35 yaş arası kız/erkek arayan,bekar,kırıkkalp-beyazprens-gönüllerkralı gibi nicklere sahip biri değilim.. cık uymadı :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ataşehirde oturuyorum ama yaş 16 :)[signature][hline]Name:Quetahhian Lvl:22 Clan:TurkishArmy Rank:Leader Nation:El Morad Job:Mage Race:Male El Moradia Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 afedersin de ataşehir nereeeee ümraniye nereee? ve neden sordun cidden merak ettim:)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bir ilerisi beverly hills te veya fellucede oturan varmi:d[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: elma, 08 Haziran 2005 17:46 tarihinde demiş ki: ataşehir ümraniyeye bağlı değil belirtmek isterim. küçükbakkalköye bağlıdır ordan da kadıköye bağlı zaten ataşehir 25-35 yaş arası bekar ya da evli cocuksuz ailelerden olusuyor. burada genç nüfus cok az. hepsi sabah işine gidip akşam dönen insanlar. ulen ne bilimsel konustu bea ağlıyodum wallama[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 olur öyle . [Bu mesaj elma tarafından 08 Haziran 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar