Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Craft a Water Survey Device

Deluna

Öne çıkan mesajlar

Boyle bir quest aldım fakat ne yapacagımı anlayamadım.Generic Crafting Tool diye birseyden bahsediyor bende ondan mevcut start crafting dediğimde 3 tane sey istiyor bunları nasıl elde edecegım bana yardımcı olur musunuz?Infinity de oynuyorum.Aquatron karakter adım.Simdiden tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

Başlangıçta istenen maddeleri sampling yaparak alabilirsin. Elinde kesin bi mineral survey device olması lazım. Orda water survey device ın istediği minerallerin türünü öğren, sonra mineral survey device la arat. Sonra /sample komutu ile az da olsa alabilirsin. İlerde harvesterlar falan elde edincen kallavi miktarda kaynak elde edebilirsin.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse)
Tkit - MxO(Output)
Macheor - Daoc(Merlin)
Sosyal ağlarda paylaş

water survey device craft etmek toplamda 29 unit metal istiyor. mineral survey device ını kullanarak herhangi bir metal türünün nerde çıktığını bul. daha sonra o noktada "sample" komutu kullanarak toplama işlemini yap. sonunda 29 adet metalin olduğunda water survey device üretebilirsin.[signature][hline]www.kemirgen.net
DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında 1 madenı buldum.Fakat digerlerini bu sefer arastırıyorum soyledıgınız gibi yaptım.Digerleri de sanırım o sekılde cıkacak.Ama cok zor daha yenı questler icin boyle olmaması lazım ya neyse :) herkese ilginiz için teşekkur ederim.

Aquatron Europe-Infinity serverındayım birde orada oynayan varsa bana para yardımı yaparsa iyi olur carbine skıllım neredeyse master olacak ama para olmadıgı ıcın cok dusuk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...