Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Craft a Water Survey Device

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Boyle bir quest aldım fakat ne yapacagımı anlayamadım.Generic Crafting Tool diye birseyden bahsediyor bende ondan mevcut start crafting dediğimde 3 tane sey istiyor bunları nasıl elde edecegım bana yardımcı olur musunuz?Infinity de oynuyorum.Aquatron karakter adım.Simdiden tesekkurler.
Mesaj tarihi:
Başlangıçta istenen maddeleri sampling yaparak alabilirsin. Elinde kesin bi mineral survey device olması lazım. Orda water survey device ın istediği minerallerin türünü öğren, sonra mineral survey device la arat. Sonra /sample komutu ile az da olsa alabilirsin. İlerde harvesterlar falan elde edincen kallavi miktarda kaynak elde edebilirsin.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse)
Tkit - MxO(Output)
Macheor - Daoc(Merlin)
Mesaj tarihi:
Halen bu questi yapamadım yapan arkadaslar varsa soyleyebilir mi?Quester amcam bi turlu baska questte vermıyor.4 tane farklı cesıt metal istiyor ama diger arastırma esyalarıyla bulunmuyor cok acıl yardım. :)
Mesaj tarihi:
water survey device craft etmek toplamda 29 unit metal istiyor. mineral survey device ını kullanarak herhangi bir metal türünün nerde çıktığını bul. daha sonra o noktada "sample" komutu kullanarak toplama işlemini yap. sonunda 29 adet metalin olduğunda water survey device üretebilirsin.[signature][hline]www.kemirgen.net
DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Mesaj tarihi:
Aslında 1 madenı buldum.Fakat digerlerini bu sefer arastırıyorum soyledıgınız gibi yaptım.Digerleri de sanırım o sekılde cıkacak.Ama cok zor daha yenı questler icin boyle olmaması lazım ya neyse :) herkese ilginiz için teşekkur ederim.

Aquatron Europe-Infinity serverındayım birde orada oynayan varsa bana para yardımı yaparsa iyi olur carbine skıllım neredeyse master olacak ama para olmadıgı ıcın cok dusuk
  • Yeni Oluştur...