Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü @ Kanal D - Salı - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iğrenç kese kese kuşa çevirmişler filmi[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr:

[Bu mesaj thasaad tarafından 07 Haziran 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj thasaad tarafından 07 Haziran 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lotr'e karşı ilgimi kaybetmemek için izlemiyom tv'de.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
off hakkaten cok kesmişler.dublaja dicek bşi yok idare edioda. cok kesmişler hakkaten.lotr lıktan cıkmış[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
daha fazla reklam gostermek için isanların zevkini bozuolar paranın gozu kor ossun zati 10 dakka film 15 dakka reklam sıyırcaktım
aslıdna alacksın DVD'sini 3 filmi birden izliceksin sabahtan akşama kdr artık super olu :)[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki:
Yapış yapış mı ? kola mı ?
emin misin lol
Rock City
[b]Slash Online
The Metallica Club Of Turkey
Almora Sevenler Buraya
Mesaj tarihi:
ya o yatak sahnesi yok mu böyle parlıyor her taraf, sırıtıolar sarılıp yuvarlanıyorlar üstüne gimli geliyor o bile cıvıtıyor, aragorn legolas desen suratlarında anlamlı bir gülüş, bi ben mi öyle düşünüyorum bilmiyorum da:
OMG gayest shit eva diye haykırdım bir daha izlerken haha[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.
Mesaj tarihi:
tek başına ypama bence
minimum 2 maksimum 4 kişi hem sizi aşırı derecede uyanık tutar, hem de filmden de normale oranla daha yüksek verim alırsınız(eglence faktörü de cabası.)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
  • Yeni Oluştur...