Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hackshield update de kalıyo giremiyorum cubuklarda dolmuyo hs de oyun da acılmıyo nıye ya bı yardım pls[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
_Eddie_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Server kapandı sanırım.[signature][hline]Nick : :Eddie: LvL : 4x Server : Diez Clan : New_Order Class : Rogue
treadors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 KO nundosyasinda security update ile ilgili herseyi sil ama delete et eger olmassa yerine koy acilir ben de de aynisi olmustu:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Do you belive in fate İ belive And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda İ belive i have force in me but i can't use it When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side.
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Fransua, 08 Haziran 2005 18:20 tarihinde demiş ki: hackshield update de kalıyo giremiyorum cubuklarda dolmuyo hs de oyun da acılmıyo nıye ya bı yardım pls uninstall KO[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior Anılar..... :/
Öne çıkan mesajlar