Villians Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Arkadaşlar bir düşüncem var yardımcı olabilirmisniz bilmiyorum.ama bir deniyim kafamda böle günlük çok işi olanların köpeği varsa onlara bakmak gibi bir düşüncem var. acaba bir bilgisi olan varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 tanımadan,bilgi veya referans olmadan çok zor olabilir bu iş. ama bu tip bir işi üstelenen yerler var, oralarla görüşürüz orada çalışabilirsin.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:263/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Anladım demek istediğini.Ben bir sene köpek baktım ama babam istemediği için vermek zorund akladım.Köpeklere karşı zaafım çok fazla.iyi bişeyler yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 gecen hafta bir husky kangal kırmasına baktım 6 gün.....piyasayıda bilmediğim için kazık yemişim............acemiliğime geldi......... dikkatli ol......piyasayı araştırmadan sakın fiat verme........ bu iş dışardan göründüğü kadar kolay değil.........kendi köpeğini beslemeye hiç benzemiyor.........ayrıca bu işi yapabilmen için bi referansın yada vasfın olmalı........ben veteriner fakültesinde öğrenciyim ve bir klinikte çalışıyorum ordan müşteri bulabiliyorum........bakıcılık traş vs....... sen nasıl bulmayı planlıyorsun?????? insanlar güvenebilecekleri kişilere emanet ediyor köpeklerini....... işin zor sanırım....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar