revhas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ALINIK WoW: Burning Legion'da Alliance olup Lvl 58-60 priest'e 300 YTL...[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of burning legion (level 54 paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 oooo revhasım gaza gelmısın :) 0 dan bı paladıne kassaydın yaaa bende basladım bak euda beraber kasardık :) us-warsong-lorlas[signature][hline]Burnin L. /EU Lorlas - Hunter Ivorysmith - Warrior Elentari - Priest Huma - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Yannış işler bunlar revhasim yanliiiiş gel bak Zenedar a başlıyoz bizde yavaaaş yavaş oluruz 60 :) Dual Sword of Revolution dönemleri :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 abi bırak revhasın canına tak etmiş anlaşılan :) benim bildiğim dürüst ama fakir bi paladin vardı neoldu o paladine acaba :)[signature][hline]Burning Legion Lorlas - Hunter Ivorysmith - Warrior Elentari - Priest Huma - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 :) 54 oldum daha fazla dayanamıycam :) zaten vaktim de yok fazla olan vaktimi de grindingle geçirmek istemiyorum... hem paladinden de baydım biraz...[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of burning legion (level 54 paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar