Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dıdınnn !!

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Kesinlikle alışkanlık meselesi, anadili İngilizce olan adam Monsters Manual lafını senin "Mahlukat Kılavuzu" n gibi algılıyor ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Sosyal ağlarda paylaş

grudge öyle diil..
ön siparişi ucuz.. kitabın kendisi çıktıktan sonra fiyatını arttırıyolar siparişlerde.. çoğu kitapta yapılan doğal bişey valla..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me
Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizcem iyidir aslında
ama ingilizce kitaplardan hiçbişey anlamıyorum
aslında anlıyorum da 2 paragraf sonra dikkatim dağılıyo.
biraz saçma çeviriler olmuştur kesin (skills = beceriler, feats = maharetler sanırım)
ama ingilizcesine alışık olduumuz için saçma geliyodur :)[hline]Heroes are born, not made.
-Eraqrest, The Orc Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

Komik gelmesinin sebebi çoğunlukla kullanmadığımız kelimeler olması işte. Teber nedir bilen yok gülüyo işte. Mahlukat kılavuzu komik de mesela canavar kitabı filan komik olmuyo. Basbaya oluyo. İnce eleyip sık dokunması lazım. Şifacıymış ta ruhbanmış ta... Önce sıçın türkçenin içine sonra sıkışınca dön geri buna değmiş buna değmemiş. Yok öyle....[hline]Ben akıllıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

ruhban banada ilk başta hatta birkaç gün önce komik geliyordu
fakat şu anda gayet hoş geliyor kulağa yani bu Türkçe kullanma işine katılıyorum bir süre sonra insan alışıyor ve gayet hoşta olabiliyor ruhban ölüm büyücüsü falan şimdi benden sonra tekrarlayın ruban evet oluyor şimdi daha zarif ruhbiş hmm daha güzel.[hline]I'm a lost soul in frp
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...