spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bana imkansız geldi ama cidden bitirdiysen Tebrikler :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Yolda yürümeden yuvarlana yuvarlana oyna :) imkansız die birşey yoktur[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 En hızlı hareket için yuvarlanma dash akhilleus hurry sırasıyla gidin[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 eski bir oyun olduğu için yeni topic açmak istemedim, başka bir topic i upladım. efendim oyun save etmiyor. save noktasında basıyorum r2 ye, tam save e başladığında, hata veriyor (error to saving memory card slot 1 8mb gibi birşeydi) gittim yeni cd aldım yok. memory card deseniz başka oyunlarda çalışıyor. bir türlü anlam veremedim, böyle bir hata ile karşılaşan var mı aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 memory card çakmaysa bazı oyunlarda yapabiliyor onu bi de yer var değil mi card da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 yer var hatta boş. makinada card yoktu gittim yeni aldım, sony bildiğimiz. onunda çakma olma ihtimali yok di mi, ne bilim orjinal görünümlü çakma falan, 20 ytl ye aldım? oyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 20 ucuz sanki. ama indirim yapmış da olabilirler tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 mesela piyasa da 10 ytl ye de sony pad var, 70 ytl ye de =) 50 ye de memo card var 15 e de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 abii :D hadii, e nasıl anlayabilecem orjinal olduğunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar