Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of war ! oha artık

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

Hea oysa ben bi süre sazan lık yapmayayım ne biliim olm oyun güzel[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

gerek kalmadı aldım evet kombolar muhteşem biraz onimusha havası var orb lar falan :P ama güzel yani.Birde tapınakta bi yerde kaldım ya çok karışık zaten oraları o öküzümsü titanla dövüşmeyeyeceğiz umarım...[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Sosyal ağlarda paylaş

LAAAN PANDORA nın kutusu için titan ın üstüne çıktım tam save edicem cd takıldı şimdi ağliyim mi ? ...

edit:evet oyun bozuk zaten ekşisözlüktede okudum az önce aldığım sürüm yüzünden kaynaklanan bir problem; pandora nın tapınağında oyun kitleniyor..Oyunu sorunsuz olarak bitiren arkadaşlar varsa bana biri özelden ulaşsın bari :p kargo ile gönderin.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK

[Bu mesaj kingpin tarafından 05 Haziran 2005 01:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yoo goturdum bu calısmıo dedım adamda nerresınde sorun var flm dedı soledım deıstırdım Sinan Paşa Ruleee!Kadikoy Sux![signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kaç resim koyalım bari;

resim 1
resim 2
resim 3

dipnot:Özellikle resim 3'e dikkat edin zira orada bir mini game var ekranda gösterdiği tuş kombinasyonlarını yapıp hydra yı öldürüyorsunuz ki kombolar oyunu mükemmelleştiren bi sürü etmenden sadece biri.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK

[Bu mesaj kingpin tarafından 06 Haziran 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu toplam God mode da 4 saat 19 dakkada bitirdim yeni bir rekor :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...