Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of war ! oha artık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok pandora'nın tapınağını sırtlayıp çölde gezen ayıyı diyor. bildiğin titan.[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki:
abi rakı yudumlamak nedir ya
şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına
Mesaj tarihi:
Hea oysa ben bi süre sazan lık yapmayayım ne biliim olm oyun güzel[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
said:
kingpin, 29 Mayıs 2005 15:27 tarihinde demiş ki:
oyunu almadım daha torrent inin çıkmasını bekliyorum açıkçası :p

Torrentspy.com da gördüm gibi bi bakıver istersen.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse)
Tkit - MxO(Output)
Macheor - Daoc(Merlin)
Mesaj tarihi:
gerek kalmadı aldım evet kombolar muhteşem biraz onimusha havası var orb lar falan :P ama güzel yani.Birde tapınakta bi yerde kaldım ya çok karışık zaten oraları o öküzümsü titanla dövüşmeyeyeceğiz umarım...[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
I ıh dövüşmeyeceğiz

Bir de ulan Zeusu Prometheusu elimize bakıyr ancak sn yenersin diyor. Sonra gidip 346346 tane hayvan çıkıyor e abim bir yardım et yani.[signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Mesaj tarihi:
LAAAN PANDORA nın kutusu için titan ın üstüne çıktım tam save edicem cd takıldı şimdi ağliyim mi ? ...

edit:evet oyun bozuk zaten ekşisözlüktede okudum az önce aldığım sürüm yüzünden kaynaklanan bir problem; pandora nın tapınağında oyun kitleniyor..Oyunu sorunsuz olarak bitiren arkadaşlar varsa bana biri özelden ulaşsın bari :p kargo ile gönderin.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK

[Bu mesaj kingpin tarafından 05 Haziran 2005 01:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aynısı oldu cd i deıstırtdım duzeldi[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Mesaj tarihi:
yoo goturdum bu calısmıo dedım adamda nerresınde sorun var flm dedı soledım deıstırdım Sinan Paşa Ruleee!Kadikoy Sux![signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Mesaj tarihi:
Bir kaç resim koyalım bari;

resim 1
resim 2
resim 3

dipnot:Özellikle resim 3'e dikkat edin zira orada bir mini game var ekranda gösterdiği tuş kombinasyonlarını yapıp hydra yı öldürüyorsunuz ki kombolar oyunu mükemmelleştiren bi sürü etmenden sadece biri.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK

[Bu mesaj kingpin tarafından 06 Haziran 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ilk gün temple ın sonuna gelip pandora box u buldum. 2ci gün oyunu bitirdim resmen bağımlılık yapıyor.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior
Mesaj tarihi:
Oyunu toplam God mode da 4 saat 19 dakkada bitirdim yeni bir rekor :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
  • Yeni Oluştur...