tower Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Selam arkadaşlar bu oyuna bi arkadaşımın tavsiyesiyle başladım.oyuna çok bağlandım her zaman oynuyorum.bu forumdan yazdıklarınızı elimden geldiği kadar okumaya çalışıyom.ama hala bilmediğm o kadar cok şey varki.levelim 45 bana upgrade savaslar master skill ve daha bilmediğim 144 k diye bişi var bunlar hakkında bilgi verebilirmisiniz.hepinizden cevaplarınızı bekliyorum şimdiden çok sağolun. OLDER KARDEŞİM NE ZAMAN GİRCEN OYUNA BEN ALİ İHSAN KAC GÜNDÜR YOKSUN MERAK ETTİM Bİ HABER ET.,[signature][hline]
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 vay naber ali ihsan :)[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 *!Vay emmimin cülüğü ...........*[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior Anılar..... :/
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: tower, 08 Haziran 2005 10:41 tarihinde demiş ki: Selam arkadaşlar bu oyuna bi arkadaşımın tavsiyesiyle başladım.oyuna çok bağlandım her zaman oynuyorum.bu forumdan yazdıklarınızı elimden geldiği kadar okumaya çalışıyom.ama hala bilmediğm o kadar cok şey varki.levelim 45 bana upgrade savaslar master skill ve daha bilmediğim 144 k diye bişi var bunlar hakkında bilgi verebilirmisiniz.hepinizden cevaplarınızı bekliyorum şimdiden çok sağolun. OLDER KARDEŞİM NE ZAMAN GİRCEN OYUNA BEN ALİ İHSAN KAC GÜNDÜR YOKSUN MERAK ETTİM Bİ HABER ET., ugrade silahların armorların geliştirilmesi. (Çeşitli taktiklere ;) ) Savaşalar çok eylencelikir. Np kazanırsın adam öldürdükçe ve öldükçe np kaybedersin. sen suan 30-50 savaşlarına gir. Senin seviyene göre iyidir. (ezik savaşları :)) master skill lvl 60 görevini yapınca açılan skillerdir. 144 k da bi clanın pelerin görevini yapabilmesi için gerekli olan np sayısıdır ;)[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Server: Beramus
Öne çıkan mesajlar