synorin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 13 Haziranda geliyorum.Büyük ihtimalle stormage'e girecem ve Night-elf druid olacam(Tauren de olabilirim)Başka önerisi olan varsa söylesin.[signature][hline]The true power is wisdom.Only Druids could understood it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 brahah 27 kez okunmuş cevap veren olmamiş , pek sallanilan bir arkadaş değil sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yanlız eleman harbi gazmış heheh açılın lan dünyayı kurtaracak drui dgeliyor şaka bir yana zordur druid haberin ola nede olca advanced class diye anılıyor oyunu tyanımak için warrior falan aç istersen[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 troll shaman-elf druid-undead priest-bide human pala olabilir (nerdeyse hepsini saydım :P )[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Vicious, 07 Haziran 2005 20:59 tarihinde demiş ki: yanlız eleman harbi gazmış heheh açılın lan dünyayı kurtaracak drui dgeliyor şaka bir yana zordur druid haberin ola nede olca advanced class diye anılıyor oyunu tyanımak için warrior falan aç istersen oyunu tanımak için warrior iyi. +1[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 baalin son postlardan annadigim kadariyla fena halde cani sIkilio. eu da takil ne ilim pvp falan yap hede.[signature][hline]Est Solarus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 patch ayagina yine koydular 8-9 saat maintance i herkesin (US de oynayan) canı sıkıyor. Baalla cok yakında kopucaz az kaldı az :P sabahlar olmasın... r2,c3,fecisi,yoda birligi cok yakında toplanıcak :P[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 enyse yav bu sırada 10 günde lv 30 olmuşum millet duymasın power play'ci hipne diye adımız çıkacak :-p bu sırada eu yeni patch ne zaman geliyor. Hunter olarak pek beni etkileyecek bişey olmasada...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 6 gun 42 :P >server up time to test my buffs!! :P[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Vicious, 07 Haziran 2005 21:09 tarihinde demiş ki: enyse yav bu sırada 10 günde lv 30 olmuşum millet duymasın power play'ci hipne diye adımız çıkacak :-p bu sırada eu yeni patch ne zaman geliyor. Hunter olarak pek beni etkileyecek bişey olmasada... carsamba gelir herhalde[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Kimse okuduğu halde cevap vermedi çünkü ben adamlar cevap versin diye yazmadım,okusun diye yazdım.Böyle saçma sapan cevap(?) yazarsan asıl seni kimse takmaz.[signature][hline]The true power is wisdom.Only Druids could understood it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Yeni Gelenler Bolumu Update #2: Yeni girilen bir ortamda insanlar takilinca bunu ters anlayip kavgaya cevirmemek lazim. Zaten yabancisiniz ortama bir de ters giris yapacam diye iyice alay konusu oluyosunuz. Sakin sakin takilin, agirdan agirdan ortama girin.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar