Slat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bu exe sürekli hata veriyor ve 1dk içinde restart atıyor.. Lütfen kurtarmanın bir yolunu söyleyin ve eski linklere yönlendirmeyin çünkü ordan bir sonuca varamadım.. Konu dışına açtım çünkü daha çabuk görülüp hemen yazılsın diye.. Bilgisayar restart yemekten folloş oldu ve bende bu virüsü üreten şahıs (*****) sayesinde küfür haznemi iyice ilerlettim.. Yardımınızı bekliyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Search yap dicem ama restart atıo Service Pack i Yükle geçer[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 anti-virüs var dimi? safe modda aç yaptır scani bulur büyük ihtimalle güncel bi tarama programıysa.[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sorunun cevabı[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 f-prot var ama bulamıyor aha 40sn sonra gene restart geliyor... sheref lütfen sinirim bozuk zaten bi üstteki mesajımı oku istersen..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Birisi sorunun çözümünü bulup link koyarsa gerçekten çok makbule geçecek.. ben bu satırları yazarken gene geri sayım başladı allah belasını versin...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Erutan, 08 Haziran 2005 03:24 tarihinde demiş ki: Search yap dicem ama restart atıo Service Pack i Yükle geçer Üstüne kursun Service Pack'i ? Pes. Öncelikle countdown açıldığında dos'u açıp shutdown -a yazıyoruz böylece shutdown iptal ediliyor. Sonra yedekleme alınmasını deactivate ediyoruz. Ardından 300 kb lik falan olan cleaner'ı çekiyoruz, scan ediyoruz. Temizliyoruz, registrylerdende attıktan sonra, restart atıp, son güvenlik yamasını çekiyoruz. Service Pack 2 kullanmak şart değil bu iş için. Kurtuluşta değil. Service Pack 2 pek güzel birşey değil hatta.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 restart hatası verdiginde, bilgisayarının tarihini geri al, restart süresi uzamış olur ve restartı bi nevi engellemis olursun, ama hata vermesini bekle mutlaka.. uyuyorum simdi ben :ZzzzZZz[signature][hline][code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Alexi bu gece rahat uyuyacaksın hocam hayır duamı aldın... Gerçi cleaner hala bişey bulamadı ama bakalım.. En azından countdown'ı engelliyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Evet bende win2k ya geçtiğimde çıkmıştı bu sorun tarihi geri alarak zaman kazanmıştım. Daha sonra microsoft un sitesinden patchleri indirdim vs vs..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Slat, 08 Haziran 2005 03:56 tarihinde demiş ki: Alexi bu gece rahat uyuyacaksın hocam hayır duamı aldın... Gerçi cleaner hala bişey bulamadı ama bakalım.. En azından countdown'ı engelliyorum.. güvemli kipte tarıyosundur dimi?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 cık normal[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 restart ciktigi zaman calistir(run) kismina sunu yaz : shutdown -a[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 XP Türkçe için Sasser temizleyici Xp İngilizce için Sasser Temizleyici Kolay gelsin[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Slat, 08 Haziran 2005 03:56 tarihinde demiş ki: Alexi bu gece rahat uyuyacaksın hocam hayır duamı aldın... Gerçi cleaner hala bişey bulamadı ama bakalım.. En azından countdown'ı engelliyorum.. Hehehe, teşekkürler, ne demek =).[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Slat tarama ve silme işlemlerini güvenli kipte yap, hatta spyware, virus, adaware arayan herkes eğer bulamadığınızdan şüphelendiğiniz yada silemedeiğiniz bu tür programlar varsa güvenli kipte yapın işinizi.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar