Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LSASS.EXE sorunu lütfen acil yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu exe sürekli hata veriyor ve 1dk içinde restart atıyor.. Lütfen kurtarmanın bir yolunu söyleyin ve eski linklere yönlendirmeyin çünkü ordan bir sonuca varamadım..

Konu dışına açtım çünkü daha çabuk görülüp hemen yazılsın diye.. Bilgisayar restart yemekten folloş oldu ve bende bu virüsü üreten şahıs (*****) sayesinde küfür haznemi iyice ilerlettim..

Yardımınızı bekliyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
f-prot var ama bulamıyor aha 40sn sonra gene restart geliyor... sheref lütfen sinirim bozuk zaten bi üstteki mesajımı oku istersen..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
Birisi sorunun çözümünü bulup link koyarsa gerçekten çok makbule geçecek.. ben bu satırları yazarken gene geri sayım başladı allah belasını versin...[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 08 Haziran 2005 03:24 tarihinde demiş ki:
Search yap dicem ama restart atıo Service Pack i Yükle geçer

Üstüne kursun Service Pack'i ?
Pes.
Öncelikle countdown açıldığında dos'u açıp shutdown -a yazıyoruz böylece shutdown iptal ediliyor.
Sonra yedekleme alınmasını deactivate ediyoruz.
Ardından 300 kb lik falan olan cleaner'ı çekiyoruz, scan ediyoruz.
Temizliyoruz, registrylerdende attıktan sonra, restart atıp, son güvenlik yamasını çekiyoruz.

Service Pack 2 kullanmak şart değil bu iş için.
Kurtuluşta değil.
Service Pack 2 pek güzel birşey değil hatta.[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
restart hatası verdiginde, bilgisayarının tarihini geri al, restart süresi uzamış olur ve restartı bi nevi engellemis olursun, ama hata vermesini bekle mutlaka.. uyuyorum simdi ben :ZzzzZZz[signature][hline][code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Alexi bu gece rahat uyuyacaksın hocam hayır duamı aldın... Gerçi cleaner hala bişey bulamadı ama bakalım.. En azından countdown'ı engelliyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
said:
Slat, 08 Haziran 2005 03:56 tarihinde demiş ki:
Alexi bu gece rahat uyuyacaksın hocam hayır duamı aldın... Gerçi cleaner hala bişey bulamadı ama bakalım.. En azından countdown'ı engelliyorum..

güvemli kipte tarıyosundur dimi?[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Mesaj tarihi:
said:
Slat, 08 Haziran 2005 03:56 tarihinde demiş ki:
Alexi bu gece rahat uyuyacaksın hocam hayır duamı aldın... Gerçi cleaner hala bişey bulamadı ama bakalım.. En azından countdown'ı engelliyorum..

Hehehe, teşekkürler, ne demek =).[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
Slat tarama ve silme işlemlerini güvenli kipte yap, hatta spyware, virus, adaware arayan herkes eğer bulamadığınızdan şüphelendiğiniz yada silemedeiğiniz bu tür programlar varsa güvenli kipte yapın işinizi.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
  • Yeni Oluştur...