Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transformation Scrolls

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ghooooooooossssssssssttt warrrrrrriorrrrrrrrrrrrLARDAN ÇIKIYOoOoOoO plzz plzzz party plzzzz kkk goodgun...

thxkbye[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Mesaj tarihi:
deneme bence :))))[signature][hline]
Server :Xign ..................Server :Xign
NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War
CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack
Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad
LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
Mesaj tarihi:
500K ya gidecek exleri alamazsın
bunu lvl'ını 60- olarak varsayarak söylüyorum ve mage olmadığını düşünüyorum[signature][hline]
Server :Xign ..................Server :Xign
NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War
CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack
Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad
LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
Mesaj tarihi:
Healersız buffsız kestim 2-3 tane. 4 tane falanda hp pot yedim. De bişi çıkmadı. Ama çok çok çıkıyomuş.[signature][hline]Name: CaNNi
lvl: 55++
Class: Rogue-Assassin
Race: El Morad
Server: Beramus
Mesaj tarihi:
pazarda masteodon olarak dolashmayın alahshkına arkadaslar.O durumdan kıl bir durum daha yok.Troll olun golem olun isterseniz samma olun ama su mastedon olmayın ya.Ne o ole genis genis,tam adamın uzerine tıklıcam bi gelio 20 tane adamın merchantını benim de o merchantlara bakmamı engellio.
Moradonda o halde dolasan adama noob derim iste ben..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader)
OTTOMAN_EMPIRE
level:6x
Ares
Moradon serbest piyasa broker ı
Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi
i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u
Mesaj tarihi:
bende 4 transformation scrool war.denemedim ama,birini kullandığımda ne kadar sürer.teleport olduğum zaman bu özellik gidermi ? yoksa sadece zone lerde mi gider:şimdiden teşekkürler
Mesaj tarihi:
yaklaşık 45 dk sürüyor..Oyundan çıkıp girdim yine devam ediyodu..Teleport olunca da devam ediyor.Ama ölünce nasıl bilmem.Ayrıca Mordadon da mastodon olup dolaşmak niye NOOB luk olsun..Herşeye noob dersek de yanlış kaçar :D
  • Yeni Oluştur...