OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Arkadaşlar bu transform scrollunu denedim ve 30 metrelik bir Mastodon oldum :D Gayet eğlenceli bir olay.PM atmayan kalmadı nedir bu diye.Ama avantajı var mı şekil değiştirmenin ?
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sadece atak verdiğin yaratıklar sana saldırır diğerleri dokunmaz mesela golem lerin içine girip teker teker kesebilirsin diğerleri dokunmaz
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 güzel de..pm yi bloke etmek gerekiyor:D bi de bunlar abyss in alt katlarından çıkıyormuş.Hangi yaratık ve zor mu?
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ghooooooooossssssssssttt warrrrrrriorrrrrrrrrrrrLARDAN ÇIKIYOoOoOoO plzz plzzz party plzzzz kkk goodgun... thxkbye[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ghost warrior DK ye eşit mi?
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 death knight ı diyorsan onun bi 10 katı fln vardır. çok saglam çakıyo ama canı normal.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Wolcan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 deneme bence :))))[signature][hline] Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 denemiyeyim ben :D ama 500 bine satılıyo çok yane..
Wolcan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 500K ya gidecek exleri alamazsın bunu lvl'ını 60- olarak varsayarak söylüyorum ve mage olmadığını düşünüyorum[signature][hline] Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 lvl41 warrior server:ares nick:Malach
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 960 healer varsa lvl 55 sinle rahat alırsın öyle söylim ozmn o kadarda abartı diiller.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Healersız buffsız kestim 2-3 tane. 4 tane falanda hp pot yedim. De bişi çıkmadı. Ama çok çok çıkıyomuş.[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Server: Beramus
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 pazarda masteodon olarak dolashmayın alahshkına arkadaslar.O durumdan kıl bir durum daha yok.Troll olun golem olun isterseniz samma olun ama su mastedon olmayın ya.Ne o ole genis genis,tam adamın uzerine tıklıcam bi gelio 20 tane adamın merchantını benim de o merchantlara bakmamı engellio. Moradonda o halde dolasan adama noob derim iste ben..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 O zaman herkes go maradona scroll alıp mastadon oluyoruz :D:D:D:D:D :P[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior Anılar..... :/
marksman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bende 4 transformation scrool war.denemedim ama,birini kullandığımda ne kadar sürer.teleport olduğum zaman bu özellik gidermi ? yoksa sadece zone lerde mi gider:şimdiden teşekkürler
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yaklaşık 45 dk sürüyor..Oyundan çıkıp girdim yine devam ediyodu..Teleport olunca da devam ediyor.Ama ölünce nasıl bilmem.Ayrıca Mordadon da mastodon olup dolaşmak niye NOOB luk olsun..Herşeye noob dersek de yanlış kaçar :D
Öne çıkan mesajlar