Kurt Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 MYKO prepaid olayı warmı ve bu prepaid olayı tam olarak nasıl bişe aradım ama bulamadım tam olarak nasıl kullanılıyo d&r alındını orendim ama nasıl kullancaz kredi kartımızn şifresi gibi ustundeki şifreyi girince mi aktif oluyor uyelik nedir olayı açıklama yaparsanıs sevindirik olurum bide USKO da buy premium dedim dielimki elimde su prepaid kart lardan war hangi seçenegi seçecem credit card ı mı paypal ı mı [signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF [Bu mesaj Kurt tarafından 08 Haziran 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 baba çok çabuk acele ediyom ama beylikdüzü migros d&r ye gitçem alacam artık ole hmn alına bilen bişe ise i ufak aıklama pls yuardaki sorularıma[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yönetici hacı abi ende mi bilmessin bi el atın gidecem sora patlayıp gelmeyelim[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 myko ucretsiz benim bildigim ne icin prepaid arıyorsun. myko da oynayan yok burda benim bildigim.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 usko için prepaid kartım war mesala nerden baslatıcam uyeligi vreditcartı mı seçicem giricem numarayı yoksa baska turlımu bide biraz kastıktan sora mu premium u baslatalım yoksa en astan mı premium ayrıcalıı nedir daha fasla damage fln verilebiliyo mu[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF [Bu mesaj Kurt tarafından 08 Haziran 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar