tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bu akşam babam benzin alırken başına gelmiş.. yemekte anlattı ben de pati kardeşlerimle paylaşıyım dedim.. efenim arabamızı pompanın önüne çekiyoruz. malum benzin kapağını açıp "fulle" diyoruz. o sırada arkamıza başka bi araba geliyor. sizin dalgınlığınızdan faydalanan pompacı arkanızdaki arabayı doldurmaya başlıyor. bunu farkettiğinizde pompacı bir bahane üretiyor ve işine devam ediyor. daha sonra pompa sizin arabanıza tekrar geliyor ama "sıfırlanmıyor" işlem sonucunda 40 litre benzin alan arabanıza 59 litre benzin konmuş oluyor ve karşılığı olan ücret isteniyor. eh sizde bu halde ne yapıyorsunuz? başkası olsa tekme tokat dalar belki... babamın farkettiğini anlayan pompacı 40 litrelik ver abi sen diyor olayda orda kapanıyor.. gibi.. aman arkadaşlar dikkat edin... olay fulyada championun karşısındaki shell benzin istasyonunda oluyor. ordan almayın benzin.[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 İyi de arkadaki arabaya 19lt beleş verdi. Şimdi herif arkadaki arabanın şöförüne 19lt öndeki rabaya yazıldı kardeş diyip onun parasını da mı alcak? Bence yapamaz. Önden alır, arkadan alamaz. Kar edemez bence.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 zaten benzin istasyonun bi karı yok. pompacı o 19 litrenin parasını cebine atmaya niyetli.[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: BonePART, 07 Haziran 2005 21:42 tarihinde demiş ki: arabayı fulle diyince genelde depo full olmassa sorun cıkarırım euhehe LoL bende cok mrk ediyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bende "abi yağını kontrol edimmi?" demelerine uyuz oluyom, kardeşim ben kontrol edemiyom sanki.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: tunch, 07 Haziran 2005 21:33 tarihinde demiş ki: bu akşam babam benzin alırken başına gelmiş.. yemekte anlattı ben de pati kardeşlerimle paylaşıyım dedim.. aman arkadaşlar dikkat edin... olay fulyada championun karşısındaki shell benzin istasyonunda oluyor. ordan almayın benzin. Ne malum ki herkese yaptıkları ? Gerçekten adam dalgınlık yapmış olamaz mı ? Her işte hinlik aramak ruh hastalığı değil midir ? Fulya'daki Shell diyelim bunu yapıyor, en azından kaliteli benzin satıyor. Git Anadolu'da bir yerden al benzin, gör ne oluyor arabana.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 tüm anadoluyuda katmamak lazım tabi[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hic bir ey olmuyor. hatta cay kahve ikram ediyorlar. anadolu yu gezmek lazim ..[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 eet ama yinede bilmedik yerden almamak lzm[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 anlama zorluğumu çekiyorum çünkü adam nasıl para kazancak sonuçta o depodan çıkan benzin aldığı paraya eşit olmak zorunda arkadaki arabayala danışıklı değilse zor, 19 litereyi şimdi kouyom birzzdan da devamını koycam demesi zor yani tanımıyosa[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 fulya daki shell gibi saatte milyar kazanan bi mekanın pompacısı bence bunu bilerek yapmamıştır ama bilerek yapmışsa ve bunu sık sık yapıyorsa çok büyük paralar kazanabilir. :) dikkatli olalım[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: forgiver, 07 Haziran 2005 22:17 tarihinde demiş ki: anlama zorluğumu çekiyorum çünkü adam nasıl para kazancak sonuçta o depodan çıkan benzin aldığı paraya eşit olmak zorunda arkadaki arabayala danışıklı değilse zor, 19 litereyi şimdi kouyom birzzdan da devamını koycam demesi zor yani tanımıyosa Hakikaten ya. Sayaçla oynamadıysa birşey yok, ilk doldurduğu araba pompacının değilse tabii.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: forgiver, 07 Haziran 2005 22:17 tarihinde demiş ki: anlama zorluğumu çekiyorum çünkü adam nasıl para kazancak sonuçta o depodan çıkan benzin aldığı paraya eşit olmak zorunda arkadaki arabayala danışıklı değilse zor, 19 litereyi şimdi kouyom birzzdan da devamını koycam demesi zor yani tanımıyosa o depodan 2 araba için çıkan benzinin parasını tek arabadan alıp , ikinci arabadan cebine giren parayı patrona vermemek... ayrıca arkadaki araba "30 milyonluk doldur" demiş olamaz mı?[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı [Bu mesaj tunch tarafından 07 Haziran 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 böyle durumlarda tabiri caizse olayını anlatan kişi ayak üstü dolandırılıp dolandırılmadığını anlayabilir, müessese bir benzinci, hangi standartları bekliyorsunuz ki bu kadar emin savunulmuş hehe.bi an babanızın benzincisi mi var diye aklıma gelmedi değil hani. ayrıyetten milyarları pompacı değil benzincinin sahibi şirket kazanır genelde, onu da dipnot olarak düşelim.[signature][hline]arcane, 03 Şubat 2005 16:50 tarihinde demiş ki: geçen yaz hangi EA oyununu oynadığını biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Solvent falan kullanıyormuş bazı benzinciler. Alakasız dipnot: Arcane ne bu megalomanlık, kendine quote falan?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 çok güldüm okuyunca, cömertçe sizle paylaşayım dedim çok gördünüz.. öyle olsun :P.[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 solvent muhabbeti dönüp dolaşıyor zaten bayağıdır.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Solvent nedir?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya işte bilmiyorum yani bizimde shell var onda böle bişi olmaz ama bu tamemen yanında çalıştırdığın insanların güvenirliklerine bağlı bişi yani reklam gibi olcak ama sakın bu tip büyük firmaları böle güvenilmez elemanları ile değerlendirmeyin derim ben[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Alexi_Septimus, 07 Haziran 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Ne malum ki herkese yaptıkları ? Gerçekten adam dalgınlık yapmış olamaz mı ? Her işte hinlik aramak ruh hastalığı değil midir ? Fulya'daki Shell diyelim bunu yapıyor, en azından kaliteli benzin satıyor. Git Anadolu'da bir yerden al benzin, gör ne oluyor arabana. shell irenc olm bok püsür ne bulurlarsa katıyolar benzine.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: NuKe, 08 Haziran 2005 12:17 tarihinde demiş ki: Solvent nedir? Benzine su katmak gibi birşey :) Benzini inceltiyor muymuş ne öyle birşey.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar