Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benzin istasyonlarında dolandırıcılık ... OMFG!

tunch

Öne çıkan mesajlar

bu akşam babam benzin alırken başına gelmiş.. yemekte anlattı ben de pati kardeşlerimle paylaşıyım dedim..

efenim arabamızı pompanın önüne çekiyoruz. malum benzin kapağını açıp "fulle" diyoruz. o sırada arkamıza başka bi araba geliyor. sizin dalgınlığınızdan faydalanan pompacı arkanızdaki arabayı doldurmaya başlıyor. bunu farkettiğinizde pompacı bir bahane üretiyor ve işine devam ediyor. daha sonra pompa sizin arabanıza tekrar geliyor ama "sıfırlanmıyor" işlem sonucunda 40 litre benzin alan arabanıza 59 litre benzin konmuş oluyor ve karşılığı olan ücret isteniyor. eh sizde bu halde ne yapıyorsunuz? başkası olsa tekme tokat dalar belki... babamın farkettiğini anlayan pompacı 40 litrelik ver abi sen diyor olayda orda kapanıyor.. gibi..

aman arkadaşlar dikkat edin... olay fulyada championun karşısındaki shell benzin istasyonunda oluyor. ordan almayın benzin.[signature][hline]www.kemirgen.net
DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 07 Haziran 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
bu akşam babam benzin alırken başına gelmiş.. yemekte anlattı ben de pati kardeşlerimle paylaşıyım dedim..
aman arkadaşlar dikkat edin... olay fulyada championun karşısındaki shell benzin istasyonunda oluyor. ordan almayın benzin.

Ne malum ki herkese yaptıkları ?
Gerçekten adam dalgınlık yapmış olamaz mı ?
Her işte hinlik aramak ruh hastalığı değil midir ?
Fulya'daki Shell diyelim bunu yapıyor, en azından kaliteli benzin satıyor.
Git Anadolu'da bir yerden al benzin, gör ne oluyor arabana.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

anlama zorluğumu çekiyorum çünkü adam nasıl para kazancak

sonuçta o depodan çıkan benzin aldığı paraya eşit olmak zorunda

arkadaki arabayala danışıklı değilse zor, 19 litereyi şimdi kouyom birzzdan da devamını koycam demesi zor yani tanımıyosa[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

fulya daki shell gibi saatte milyar kazanan bi mekanın pompacısı bence bunu bilerek yapmamıştır
ama bilerek yapmışsa ve bunu sık sık yapıyorsa çok büyük paralar kazanabilir. :)
dikkatli olalım[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 07 Haziran 2005 22:17 tarihinde demiş ki:

arkadaki arabayala danışıklı değilse zor, 19 litereyi şimdi kouyom birzzdan da devamını koycam demesi zor yani tanımıyosa

Hakikaten ya.
Sayaçla oynamadıysa birşey yok, ilk doldurduğu araba pompacının değilse tabii.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 07 Haziran 2005 22:17 tarihinde demiş ki:

arkadaki arabayala danışıklı değilse zor, 19 litereyi şimdi kouyom birzzdan da devamını koycam demesi zor yani tanımıyosa

o depodan 2 araba için çıkan benzinin parasını tek arabadan alıp , ikinci arabadan cebine giren parayı patrona vermemek...

ayrıca arkadaki araba "30 milyonluk doldur" demiş olamaz mı?[signature][hline]www.kemirgen.net
DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı

[Bu mesaj tunch tarafından 07 Haziran 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

böyle durumlarda tabiri caizse olayını anlatan kişi ayak üstü dolandırılıp dolandırılmadığını anlayabilir, müessese bir benzinci, hangi standartları bekliyorsunuz ki bu kadar emin savunulmuş hehe.bi an babanızın benzincisi mi var diye aklıma gelmedi değil hani.

ayrıyetten milyarları pompacı değil benzincinin sahibi şirket kazanır genelde, onu da dipnot olarak düşelim.[signature][hline]arcane, 03 Şubat 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
geçen yaz hangi EA oyununu oynadığını biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte bilmiyorum yani bizimde shell var onda böle bişi olmaz ama bu tamemen yanında çalıştırdığın insanların güvenirliklerine bağlı bişi yani reklam gibi olcak ama sakın bu tip büyük firmaları böle güvenilmez elemanları ile değerlendirmeyin derim ben[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 07 Haziran 2005 21:51 tarihinde demiş ki:
Ne malum ki herkese yaptıkları ?
Gerçekten adam dalgınlık yapmış olamaz mı ?
Her işte hinlik aramak ruh hastalığı değil midir ?
Fulya'daki Shell diyelim bunu yapıyor, en azından kaliteli benzin satıyor.
Git Anadolu'da bir yerden al benzin, gör ne oluyor arabana.

shell irenc olm bok püsür ne bulurlarsa katıyolar benzine.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...